New York: 18 focuri de armă pentru reținerea unui individ înarmat cu un satâr

New York: 18 focuri de armă pentru reținerea unui individ înarmat cu un satâr

Polițiștii newyorkezi au tras 18 focuri de armă joi până când au reușit să aresteze un bărbat care îi atacase cu un satâr, punând capăt unei urmăriri în centrul Manhattanului, în plină oră de vârf, relatează France Presse.

Individul, Akram Joudeh, începuse să agite un satâr în apropierea marii gări Penn Station în jurul orei locale 17:00 (21:00 GMT), a indicat adjunctul șefului poliției newyorkeze, James O'Neill.

Bărbatul cu satâr era mânios aparent din cauză că un sabot fusese aplicat uneia din roțile mașinii în care locuia, a explicat James O'Neill.

Când polițiștii au încercat să-l rețină, el a opus a rezistență și l-a rănit grav la față pe unul dintre ei.Alți polițiști au venit în ajutor și au încercat să-l prindă înainte de a trage asupra lui și să-l aresteze, reușind aceasta abia după ce au tras 18 focuri de armă. El a fost spitalizat joi seara în stare gravă.

Un astfel de atac în plină zi este relativ rar în acest cartier central din Manhattan.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...