New York Post: De ce folosește Andrew Tate misteriosul simbol al mâinilor „Merkelizer” al Angelei Merkel

New York Post: De ce folosește Andrew Tate misteriosul simbol al mâinilor „Merkelizer” al Angelei Merkel

Andrew Tate folosește de câte ori apare misteriosul simbol al mâinilor „Merkelizer”, al Angelei Merkel, declanșând teorii ale conspirației. L-a folosit și când a sosit luni la Tribunalul București, ultima încercare de a ieși din închisoare.

Influencerul britanic a afișat simbolul misterios cu mâinile imediat ce a coborât dintr-o dubă de închisoare, încătușat alături de fratele său, Tristan, 34 de ani, îndreptându-se spre Curtea de Apel București.

Arătând neîngrijit, cu părul și barba nearanjate ca pe vremea când se dădea macho, Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, a afișat simbolul pe tot parcursul drumului prin fața mass-media.

Andrew Tate folosește misteriosul simbol al mâinilor „Merkelizer” al Angelei Merkel

Tate a folosit în mod repetat simbolul similar cu așa-numitul „Diamant Merkel” – „Triunghiul puterii” sau „Merkelizer”, folosit de cancelarul german Angela Merkel.

Aceasta a dat mai multe explicații pentru utilizarea gestului particular al mâinii, care are la bază „dragostea pentru simetrie”.

Tate a mărturisit anterior că mulți oameni cred că e simbolul din „The Matrix”, ori al unui „Illuminati” sau „simbol francmason”.

„Nu sunt asociat cu Illuminati”, a insistat el într-un videoclip, referindu-se la o întreagă teorie a conspirației în privința unui ordin secret al puterii.

În schimb, a spus el, a copiat simbolul de la răposatul său tată, maestrul de șah Emory Tate, numindu-l „o sursă de putere”.

„Sânge în flăcări”, sursă de putere

„Motivul pentru care o fac este pentru că atunci când creierul tău este la fel de avansat ca al meu, trebuie să finalizezi circuitul”, i-a spus el unui adept, subliniind că îl asociază cu „plin de electricitate” sau „sânge în flăcări”.

„O fac pentru că îmi mărește puterile – este ca o putere”, a spus el.

În clip, Tate – cunoscut pentru izbucnirile sale misogine – le-a spus adepților săi să încerce simbolul.

Când fratele său a spus că și femeile trebuie să-o facă, Andrew Tate a tăiat-o scurt: „Desigur, dar ele nu au nicio putere”.

Astfel de izbucniri îi alarmează pe experți, văzând băieți mimând simbolul „puterii Tate”, potrivit nypost.com .

Gestul reprezintă o amenințare chiar dacă adolescenții îl folosesc la modul ironic, potrivit lui Tim Squirrell, expert de la Institutul pentru Dialog Strategic.

„Pentru femeile și fetele care sunt în preajmă, ironia asta nu prea face o diferența. Susținerea „ironică” a misoginiei violente este, în multe cazuri, imposibil de distins de lucrul real și creează o atmosferă nesigură pentru ele”, a declarat acesta pentru Vice News.

„Forțele întunecate” intră în joc

Pentru cine îl cunoaște pe Tate, simbolul face parte din mesajul lui „că forțele întunecate sunt în joc”, ceea ce îi împiedică pe adepți să vadă că faptele de care este acuzat constitue „răul”, nu alte forțe, spune Squirrell.

Frații – cetățeni ai SUA și ai Regatului Unit – nu au fost încă acuzați oficial, în ciuda faptului că au fost arestați la 29 decembrie, acuzați de viol și conducerea unei bande organizate implicate în exploatare sexuală și trafic de persoane.

Luni, ei au pierdut din nou apelul pentru a fi eliberați, judecătorul ordonând să fie ținuți la închisoare cel puțin până la 29 martie.

De când a fost închis, Tate a continuat să scrie pe Twitter celor 5,2 milioane de urmăritori ai săi.

Luni, el s-a plâns că nu i s-a permis „o singură vizită” timp de 61 de zile de închisoare. „Nici de la copiii mei.”

Săptămâna trecută, el a susținut că „a fost trezit” în celulă de „un frig de gheață” și a identificat prezența unei fantome.

„Era îngrozită și m-a implorat să n-o anihilez”, a scris el despre o „viziune” fantomatică.

„Am trimis-o înapoi în iad cu un mesaj pentru demoni. Sunt întotdeauna pregătit.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

3 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...