New York Post: Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024

New York Post: Predicțiile lui Nostradamus pentru 2024

Nostradamus, un astrolog francez din secolul al XVI-lea, cunoscut drept "profetul nenorocirilor", are câteva previziuni îngrijorătoare pentru 2024.

Potrivit textului său "Les Propheties" ("Profețiile") din 1555, acest an aduce continuarea conflictelor la nivel mondial, inclusiv războaie pe mări, tulburări în sânul caselor regale și dezastre umanitare, scrie New York Post.

Viziunea sa asupra viitorului este expusă în 942 de versuri poetice numite catrene și, deși scrierile sale sunt oarecum vagi, i s-a atribuit faptul că a prevăzut ascensiunea lui Adolf Hitler, asasinarea lui John F. Kennedy, atacurile din 11 septembrie și Pandemia COVID, pentru a numi doar câteva dintre ele, scrie publicația.

Prințul Harry devine rege

Unul dintre pasajele din textul său lung spune că un „rege al insulelor” va fi „alungat cu forța”. Unii cred că Nostradamus se referă la regele Charles al III-lea. Un alt pasaj despre care se presupune că se referă la Charles spune că „curând după aceea [un război dezastruos] va fi uns un nou rege / care, pentru o lungă perioadă de timp, va potoli pământul”, conform IFLScience.

Autorul britanic și comentatorul Nostradamus Mario Reading, care a spus anterior că Nostradamus ar fi prezis moartea Reginei Elisabeta a II-a, a analizat că regele Charles va abdica din cauza „atacurilor persistente asupra lui și asupra celei de-a doua soții”, iar Harry l-ar înlocui pe William.


Războiul Chinei

Nostradamus a prezis "lupte și bătălii navale" și a spus că un "adversar roșu va deveni palid de frică, îngrozind marele Ocean".

Unii cred că "adversarul roșu" s-ar putea referi la China și la steagul său roșu. „Bătălia navală” s-ar putea referi la tensiunile Chinei cu insula Taiwan.

Dezastru climatic

Criza climatică a devenit mai evidentă în ultimii ani, cu o creștere a incendiilor cauzate de secetă și a temperaturilor record. Nostradamus prezice că va deveni și mai rău.

„Pământul uscat va deveni mai uscat și vor fi inundații mari cum nu s-a mai văzut”, a scris el. De asemenea, astrologul francez a prezis fenomene meteorologice extreme și foamete în lume și un cutremur devastator care va provoca pagube extinse și moarte în California.

Un nou Papă

Papa Francisc ar putea avea în curând un înlocuitor, potrivit previziunilor astrologului. În locul lui va veni o persoană obscur[ și periculoasă care va face scandal.

„Clerul roman în anul o mie șase sute nouă, În fruntea anului vor fi alegerile, Într-un gri și negru din peisajul rural yssu, Care nu a fost niciodată atât de inteligent. ”

„Gray & black” menționat în poem ar indica faptul că viitorul papă ales va fi un cardinal african sau asiatic și va veni dintr-o zonă rurală.

Papa Francisc, care se află la câteva zile de la împlinirea a 87 de ani, a avut probleme de sănătate.

Conducerea lui Putin, pusă la încercare

Nostradamus a prezis că liderul Rusiei, Vladimir Putin, se va confrunta cu un test major în 2024, anul dragonului. Conducerea politicianului ar trebui testată atât economic, cât și politic, pe plan intern, pe teritoriul Rusiei și pe plan internațional. Conform scrierilor lui Nostradamus, se pare că situația pare să se înrăutățească de partea Kremlinului...

Apariția unui lider carismatic din Europa

Conform previziunilor lui Nostradamus, un tânăr lider se va remarca pe străzile Europei de Vest, grație carismei și talentelor sale de orator. El va fi urmat de mulți oameni și va conduce o mișcare socială sau politică. Notorietatea și influența sa vor fi diseminate pe scară largă și vor avea un impact semnificativ asupra Europei de Est.

Chiar dacă unele dintre previziunile lui Nostradamus pentru par sumbre, lumea nu ar trebui să se teamă, cele mai înfricoșătoare predicții ale sale pentru 2023 nu s-au împlinit încă și mai sunt doar câteva săptămâni până la intrarea în noul an.

Pentru anul acesta, Nostradamus a prezis venirea lui Antihrist, precum și un al Treilea Război Mondial.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?