News Alert! Dragnea, ieșire nervoasă la adresa lui Maior și Codrin Ștefănescu, pe care-l acuză de uneltiri cu Gabriel Oprea!

News Alert! Dragnea, ieșire nervoasă la adresa lui Maior și Codrin Ștefănescu, pe care-l acuză de uneltiri cu Gabriel Oprea!

Dragnea, ieșire nervoasă la adresa lui Maior și Codrin Ștefănescu, pe care-l acuză de uneltiri cu Gabriel Oprea! Liviu Dragnea a avut o ieșire nervoasă la adresa fostului șef al SRI, George Maior, pe care l-a făcut mincinos, dar și la adresa „camaradului” Codrin Ștefănescu pe care l-a acuzat că uneltește împreună cu Gabriel Oprea.

Liviu Dragnea i-a răspuns lui Codrin Ștefănescu, după ce secretarul general adjunct al PSD i-a transmis liderului partidului că trebuie să dea explicații în interiorul PSD și votanților PSD despre participarea la chermezele SRI. Reacția lui Codrin Ștefănescu vine, după ce fostul șef al SRI, George Maior, a confirmat prezența lui Dragnea la petrecerile date în vilele de protocol al SRI.

"Dacă 2-3 camarazi vorbesc despre asta, asta nu înseamnă că e adevărat. Codrin Ștefănescu poate să ceară aceste explicații de la camaradul Gabriel Oprea. Voi spune în Comisia SRI tot ce știu. Nu voi merge cu jumătăți de adevăruri ca George Maior. Nimeni nu a făcut nimic, toți au făcut bine, nimeni nu plătește. Sper să se întâmple niște lucruri după ce se termină activitatea acetei comisii", a declarat Liviu Dragnea înainte de ședința Comitetului Executiv.

Liviu Dragnea a mai spus luni ca nu a fost niciodata la "o zi onomastica a lui George Maior sau Florian Coldea", atunci cand a fost intrebat de ziaristi daca a participat la petreceri ale SRI. Dragnea a dezmintit si informatia ca s-ar fi vazut in acest week-end cu George Maior si Vasile Dancu.

Dragnea a evitat sa spuna clar daca a participat la alte petreceri SRI in afara zilelor onomastice ale celor doi fosti sefi ai serviciului de informatii. Reamintim ca Maior ar fi spus saptamana trecuta la audierea in comisia SRI ca Dragnea a participat la evenimente festive SRI, potrivit declaratiilor lui Claudiu Manda, seful comisiei.

Informatia privind o intalnire in week-end intre Dragnea, Maior si Dancu a fost publicata de stiripesurse.ro.

Seful PSD s-a referit si la audirea de saptamana trecuta a lui George Maior in comisia parlamentara privind controlul SRI: "Ce dezvaluiri a facut Maior? Ca Maior a cam zis nu. Se contureaza o istorie romantata, toti au fost buni, a venit de undeva din cer Sistemul asta".

“O sa aflati de la mine lucruri la care nici nu v-ati gandit”, a spus liderul PSD jurnalistilor, adaugand ca o sa o faca “institutional”, nu pe "barfe, cand nimeni nu pateste nimic".

In PSD au inceput sa apara lideri, precum Codrin Stefanescu, care ii cer lui Dragnea sa explice daca a avut vreo complicitate cu sefi ai SRI in trecut.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale