Nicolae Ciucă, despre candidatura la alegerile prezidențiale: Nu mă dau înapoi

Nicolae Ciucă, despre candidatura la alegerile prezidențiale: Nu mă dau înapoi

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că va candida la alegerile prezidențiale din acest an dacă va avea susținerea partidului, însă a punctat că este prea devreme pentru un anunț oficial în acest sens.

Nicolae Ciucă:Prioritatea noastră este să continuăm să asigurăm stabilitatea guvernării Foto: Arhivă

"Eu nu pot să mă duc în faţa Partidului Naţional Liberal şi să le solicit să se mobilizeze, să-i îndemn la tot ceea ce înseamnă competiţia electorală pentru acest an şi să stau deoparte şi să privesc sau doar să coordonez ceea ce se întâmplă în partid. (..) Nu şi-a anunţat nimeni candidatura, nu este momentul pentru o astfel de candidatură. Am menționat și susțin că în acest moment prioritatea noastră este să continuăm să asigurăm stabilitatea guvernării, să continuăm să ne preocupăm de toate aceste probleme care iată sunt cât se poate de evidente și sunt provocări de zi cu zi la nivelul guvernării", a declarat Nicolae Ciucă, la Antena 3 CNN, fiind întrebat dacă va candida la funcţia de preşedinte al României din partea PNL.

Nicolae Ciucă a afirmat că dacă PNL va decide ca el să candideze pentru alegerile prezidențiale din acest an, „nu va da înapoi”.

"Iar, în momentul în care va veni vremea să ne asumăm şi această candidatură, o vom face. Cert este că, în momentul de faţă, împreună cu Partidul Naţional Liberal, împreună cu activul de partid, vom decide şi acest demers de la care vă răspund direct- nu mă dau înapoi", a precizat liderul PNL.

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a declart, marți, că nu înțelege de ce se spune „aproape obsedant” că Nicolae Ciucă va fi îndepărtat după alegerile europarlamentare. Mai mult, crede că atât șeful PNL, cât și Eduard Hellvig pot fi candidații potriviți chiar și pentru președinție.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană