Nicolae Ciucă este noul președinte al PNL

Nicolae Ciucă este noul președinte al PNL

Nicolae Ciucă este noul președinte al PNL. El a primit votul marii majorități a participanților la Congresul extraordinar al partidului, pentru a prelua conducerea formațiunii. A fost, de altfel, singurul candidat la funcția rămasă vacantă, după demisia lui Florin Cîțu, la sfârșitul săptămânii trecute. Rezultatul a fost anunțat în urmă cu puțin timp, iar Alina Bordeiaşu revine în direct cu detalii de la Palatul Parlamentului. Bună ziua!
Reporter: Bună ziua! Nicolae Ciucă a spus că este pregătit pentru funcția de președinte PNL, deși nu are experiență politică. ”Am încredere în colegii mei experimentați și am voința de a merge mai departe” – spunea el în fața delegațiilor de la congres. Pe scenă, alături de Nicolae Ciucă, după anunțarea rezultatului, s-au aflați cei patru prim-vicepreședinți care l-au susținut în aceste zile. În intervenția sa, noul lider PNL a punctat că direcția viitoare a partidului va fi orientată către tineri.
Nicolae Ciucă: Tot ceea ce facem noi astăzi le este destinat. Rostul nostru și direcția noastră de care am vorbit astăzi în susținerea moțiunii nu sunt pentru noi, sunt pentru ei. Ei trebuie să fie cei care se vor mândri că au preluat de la noi o țară stabilă și o țară puternică și le spunem de acum că au datoria să o ducă mai departe mai bine decât am făcut-o noi.
Reporter: Noua sa echipă de conducere va fi aleasă cel mai probabil în luna mai, într-o ședință a Consiliului Național PNL.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 10 aprilie

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...