Nicolae Ciucă va participa la ceremonia de mulțumire a sportivilor care au obținut performanțe la Campionatele Europene

Nicolae Ciucă va participa la ceremonia de mulțumire a sportivilor care au obținut performanțe la Campionatele Europene

Premierul României va participa mâine, la Palatul Victoria, la ceremonia de mulțumire și felicitare a sportivilor români care au obținut performanțe la Campionatele Europene.

Ceremonie de felicitare sportivilor cu performanțe la Campionatele Europene FOTO Facebook Ciucă

Conform Guvernului, la ceremonia de la Palatul Victoria vor participa, de asemenea, reprezentanți ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român, președinți ai Federațiilor Sportive, antrenori și staff tehnic, în total 80 de persoane.

Cu toate acestea unii sportivi se află încă la competiții internaționale sau în cantonament, precum campionul la natație David Popovici, iar aceștia nu vor putea lua parte la ceremonia organizată la sediul Guvernului.

Printre sportivii care vor participa la ceremonia de la Palatul Victoriei se numără cei care au obținut performanțe la competițiile internaționale de: tenis de masă( Campionatele Europene pentru Juniori, Serbia; Campionatele Europene Individuale Seniori, Munchen, Germania. Tenis - finala junioarelor- U14 Wimbledon, Canotaj - Campionatul European de Canotaj de la Munchen, Atletism - Campionatele Europene de Atletism de la Munchen, Scrimă - Campionatele Mondiale de scrimă de la Cairo (Egipt), Kaiac- Canoe - Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen, Judo -Campionatul Mondial de Juniori, categoria -90 kg, Ecuador.

Ciucă: România a strălucit la Campionatul European de Atletism de la Munchen, graţie aurului cucerit de Bianca Ghelber

Premierul Nicolae Ciucă a susţinut joi că „România a strălucit la Campionatul European de Atletism de la Munchen”, graţie aurului cucerit de Bianca Ghelber.

„România a strălucit la Campionatul European de Atletism de la Munchen, graţie aurului cucerit de Bianca Ghelber. Noua campioană europeană la aruncarea ciocanului şi echipa sa merită admiraţia şi felicitările noastre, pentru bucuria acestui splendid rezultat, obţinut cu efort, perseverenţă şi talent", se arată într-un mesaj al premierului publicat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Nicolae Ciucă mai spus că prin exemplul Biancăi Ghelber şi al tuturor performerilor actuali, precum şi al celor care se construiesc ca viitori campioni, „avem privilegiul şi datoria să susţinem acest viitor promiţător al României în sport".

„O victorie extraordinară, Bianca! Mulţumim!", a mai scris Ciucă. Sportiva română Bianca Florentina Ghelber a cucerit medalia de aur în proba de aruncare a ciocanului, miercuri, la Campionatele Europene de atletism de la Munchen.

Nicolae Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României. Continuă drumul de aur al canotajului românesc

Premierul României a felicitat lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la Munchen. Echipajul feminin de 8+1 al României a obţinute medalia de aur.

„Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria! Continuă drumul de aur al canotajului românesc! ÎI felicit pe antrenori şi pe toţi cei care au făcut posibil acest succes remarcabil! Suntem mândri de campionii României!” , este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

România a câştigat opt medalii la Munchen, dintre care cinci de aur (probă de 8+1 feminin, dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina