Nicolae Dică (FCSB) - Dacă egalam mai repede puteam să şi câştigăm meciul cu Dinamo

Nicolae Dică (FCSB) - Dacă egalam mai repede puteam să şi câştigăm meciul cu Dinamo

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seara, după meciul cu Dinamo, încheiat cu scorul de 2-2 , că formaţia sa putea chiar să câştige dacă reuşea să egaleze mai repede.

"A fost o partidă pe care am dominat-o pe toată durata jocului. Am reuşit să punem presiune pe adversari, dar, din păcate, am ratat foarte mult. Am făcut într-adevăr pe faza defensivă câteva greşeli, iar două dintre ele ne-au costat foarte mult. Le-am cerut jucătorilor să nu pierdem mingea în zona centrală pentru că cei de la Dinamo sunt periculoşi pe contraatac. Important este însă că am avut reacţie, chiar şi după cel de-al doilea gol primit băieţii au crezut în continuare că putem întoarce rezultatul. Am reuşit să egalăm (n.r. - în prelungirile partidei). Cred că dacă o făceam mai repede cu 7-8 minute puteam să câştigăm meciul", a spus el.

"Nu ne-a surprins deloc Dinamo. Doar cu 2-3 contraatacuri pe care le-au avut. În rest au încercat un joc simplu, de poziţie, cu mingi lungi pe Nemec. Ştiam că vor face treaba asta. Nu ne-au pus probleme din punctul ăsta de vedere. Azi eu am considerat că e mai bine ca unii jucători să evolueze mai puţin sau chiar deloc pentru că peste câteva zile jucăm din nou cu Lazio (n.r. - în Europa League)", a spus Nicolae Dică.

Tehnicianul nu a dorit să comenteze greşelile portarului Andrei Vlad la cele două goluri ale formaţiei Dinamo. "Vlad e un copil de 18 ani, trebuie încurajat. Nu am apucat să discut cu el după meci. Avem încredere în el. Ne asumăm acest risc. Fiecare jucător poate să greşească, important este să înveţe din greşeli şi să treacă peste ele", a menţionat Nicolae Dică.

Echipa de fotbal Dinamo a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-0), meciul de pe teren propriu cu FCSB disputat, duminică seara, în cadrul etapei a 25-a a Ligii I .


AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale