Nicolae Dică (FCSB) - M-a deranjat că jucătorii au început meciul cu teamă

Nicolae Dică (FCSB) - M-a deranjat că jucătorii au început meciul cu teamă

Antrenorul secund al echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, marți seara, după rezultatul de egalitate, 2-2, de pe Arena Națională cu Viktoria Plzen, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, că l-a deranjat faptul că jucătorii săi au început cu teamă partida.

"Mă așteptam la un meci greu, știam dinainte că întâlnim o echipă agresivă. Din păcate nu am reușit să câștigăm duelurile aeriene și asta ne-a costat. Apoi m-a deranjat faptul că am început meciul cu teamă și nu am înțeles de ce. Cehii au început foarte bine, ne-au pus probleme, au fost agresivi. Dar jucătorii mei știau asta pentru că le spusesem. Dar nu am fost pregătiți și m-a deranjat. Apoi a fost nevoie să primim un gol ca să ne revenim și să jucăm ce ne-am propus. Trebuie să începem meciul cu aceeași atitudine. Să jucăm cu agresivitate de la început până la sfârșit. Partea pozitivă este că am reușit să revenim și să egalăm. Trebuie să avem o altă atitudine în retur, să muncim mai mult pentru a ne putea califica", a spus el.

"A fost meci intens, un meci greu. Dar eu cred în continuare în șansa la calificare pe care o avem. Chiar dacă plecăm cu șansa a doua acolo, eu am încredere în acești băieți. Ar fi o dezamăgire pentru mine și club dacă nu am reuși calificarea în play-off. Dar șanse pentru Europa League vor rămâne în continuare", a adăugat el.

Dică susține că mai are nevoie de un fundaș central: "Deocamdată ăștia sunt jucătorii pe care îi avem la dispoziție. Trebuie să mai aducem un fundaș central, dar nu avem nicio vină că după ce suntem de acord cu propunerile unor impresari, jucătorii refuză să vină în România. Să sperăm că vom găsi un fundaș central cât mai curând. Oricum, trebuie să mai aducem jucători pentru a crea concurență".

Tehnicianul instalat la conducerea FCSB în această vară a precizat că se aștepta să apară și momente mai dificile la echipă. "La Steaua este presiune mereu. Eu știam că vor fi și momente mai grele la echipă. Dacă ai un drum fără obstacole înseamnă că acel drum nu duce nicăieri. Eu sunt pregătit pentru aceste lucruri. Am încredere mare în mine și în jucătorii mei", a menționat antrenorul secund.

Echipa de fotbal FCSB și formația cehă Viktoria Plzen au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), marți seara, pe Arena Națională din București, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor . Returul este programat la 2 august, în Cehia.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro