Nicolae Dică sfidează bunul-simț. De ce nu-și dă demisia antrenorul FCSB după catastrofa cu Silkeborg

Nicolae Dică sfidează bunul-simț. De ce nu-și dă demisia antrenorul FCSB după catastrofa cu Silkeborg

Silkeborg s-a distrat cu FCSB și la București, unde a câștigat cu 5-0, după ce în meciul tur din Danemarca s-a impus cu același scor. După meci, Nicolae Dică s-a arătat dezamăgit de umilința suferită de echipa sa, a doua în decurs de o săptămână, și a plecat direct la vestiare, fără să-l salute pe adversarul său și antrenorul celor de la Silkeborg, Kent Nielsen.

Nicolae Dică s-a agățat de scaunul FCSB, deși echipa sa e ciuca bătăilor. Foto Arhivă Adevărul

E greu să digeri un asemenea rezultat. Așteptam mai mult de la jucătorii mei. Din păcate, n-am reușit să facem o partidă bună. Cei de la Silkeborg au marcat la primele situații. Poate la 2-0 dacă marcam și noi, aveam o șansă. Din păcate, n-am marcat și ei au reușit să se desprindă. Acolo s-a jucat meciul. N-am mai trăit asta. E o umilință ce s-a întâmplat cu Silkeborg, nu avem nicio scuză”, și-a început speech-ul Nicolae Dică .

Am reușit o calificare în grupe când nimeni nu mai credea, am încredere că putem redresa situația în campionat. Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, când e război în Ucraina, nu când se pierde un meci. Din aceste lucruri trebuie să înveți și să treci peste ele. Nu trebuie să o luăm ca pe un dezastru”, a declarat Dică la Pro Arena, care a răspuns, sec ”Nu” când a fost întrebat dacă își dă demisia.

„Dică e lipsit de educație”

După înfrângerea de joi cu Silkeborg, Nicolae Dică a plecat direct la vestiare, fără să-l salute și să-l felicite pe omologul său de pe banca formației daneze, Kent Nielsen. Valeriu Răchită, fostul jucător al Petrolului și al Stelei l-a taxat dur pe tehnicacul roș-albaștrilor: „Gestul său de la final, când s-a dus direct la vestiare, fără să se ducă să dea mâna cu un nume mare al fotbalului danez, care atunci când a pierdut cu 6-0 cu Aalborg la București a venit și a dat mâna cu adversarul lui, denotă lipsă crasă de educație”, a spus Valeriu Răchită, la Pro Arena.

După 4 etape, FCSB este ultima în grupa B din Conference League, după patru etape, cu un singur punct. Clasamentul este condus de West Ham, cu punctaj maxim, urmată de Silkeborg (6p) și Anderlecht (4p).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro