Nicolae Dică și-a găsit rapid echipă. Va antrena în Superliga, după ce a fost dat afară de olteni

Nicolae Dică și-a găsit rapid echipă. Va antrena în Superliga, după ce a fost dat afară de olteni

Nicolae Dică, liber de contract după depărțirea de FCU Craiova, s-a înțeles cu FC Botoșani, codașa din Superliga. Piteșteanul e la a treia echipă în acest an, după experiențele nefericite de la echipa olteană și de la CS Mioveni.

Nicolae Dică va reveni în Superliga, la FC Botoșani. Foto Sportpictures

Dorit de FC Argeș, echipa sa de suflet care activează în eșalonul secund, Nicolae Dică a fost convins de patronul moldovenilor, Valeriu Iftimie, care s-a despărțit recent de antrenorul Marius Croitoru. Finanțatorul FC Botoșani a dorit neapărat un tehnician cu licență PRO, după ce a fost nevoit să facă diverse combinații pentru ca Marius Croitoru să poată sta pe bancă, deși nu avea acest drept.

Iftimie și Nicolae Dică vor avea în cursul zilei astăzi o ultimă rundă de negocieri înainde de a semna actele. Rămas liber de contract pe 19 august, piteșteanul a fost și pe lista lui FC Argeș, club la care a debutat în fotbalul mare și pe care l-a și antrenat în perioada 2015-2017 și în 2019. Piteștenii au renunțat la serviciile lui Alexandru Pelici ieri, după înfrângerea cu 2-0 în fața Chindiei Târgoviște.

Fostul antrenor de la FCSB a ales să rămână în Superliga, chiar dacă FC Botoșani trece printr-o perioadă nefastă, fără victorie în acest sezon și aflată la coada clasamentului. El va debuta pe banca moldovenilor pe 30 august, în play-off-ul Cupei României, chiar în fața fostei sale echipe , CS Mioveni. Apoi, Botoșani are meci cu Hermannstadt, pe 4 septembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?