Nicolai Norica, și mai proastă ca Viorica: Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate

Nicolai Norica, și mai proastă ca Viorica: Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate

Nicolai Norica, și mai proastă ca Viorica: Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate.

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat vineri că ea crede că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate la mitingul din 10 august sunt trucate.

„Se pot face multe cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, potrivit Adevărul.

Imediat după reprimarea violentă a mitingului din 10 august, pe Facebook au fost postate numeroase înregistrări video cu jandami lovind cu bestialitate oameni pașnici.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…