Nicole Kidman: Nu-mi vine să cred cât de tânără eram când m-am căsătorit cu Tom Cruise

Nicole Kidman: Nu-mi vine să cred cât de tânără eram când m-am căsătorit cu Tom Cruise

Actrița australiană Nicole Kidman a declarat recent într-un interviu că nu-i vine să creadă cât de tânără era când s-a căsătorit cu actorul Tom Cruise, potrivit UPI.com.

În interviul pentru numărul din noiembrie al revistei Red, ediția britanică, actrița în vârstă de 49 de ani a vorbit și despre mariajul său de zece ani cu actorul Tom Cruise, 54 de ani. ''Eram atât de tânără când m-am căsătorit. Privesc retrospectiv acum și nu îmi vine să cred. (...) Dacă ne uităm la Taylor Swift, ea are 26 de ani, iar eu la 27 de ani aveam grijă de doi copii și eram căsătorită deja de patru ani'', a declarat Kidman, care avea 23 de ani când s-a căsătorit cu Tom Cruise, în 1990, în Telluride, statul Colorado.

Nicole Kidman și Tom Cruise, care au divorțat în 2001, adoptaseră doi copii în timpul mariajului lor, Isabella și Connor. Actrița este căsătorită cu interpretul Keith Urban, cu care are două fete, Sunday și Faith. Tom Cruise mai are o fată, Suri, cu cea de-a treia sa soție Katie Holmes.

Kidman va putea fi văzută din noiembrie pe marile ecrane în pelicula "Lion", în regia lui Garth Davis, și într-un nou serial al rețelei HBO, "Big Little Lies", în timp ce Cruise va fi implicat în filmările pentru "Jack Reacher: Never Go Back" și "M:I 6 — Mission Impossible".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria