Nicoleta Luciu, revine la TV, la „iUmor“: Delia: „Arată superb!“ FOTO

Nicoleta Luciu, revine la TV, la „iUmor“: Delia: „Arată superb!“ FOTO

După mulți ani în care a stat departe de lumea televiziunii, Nicoleta Luciu revine ca invitat-surpriză în juriul show-ului de la Antena 1.

Nicoleta Luciu, invitat-surpriză la „iUmor“ FOTO Antena 1

Seria juraţilor-surpriză ai celui de-al treisprezecelea sezon „iUmor“ continuă duminica aceasta cu Nicoleta Luciu. Apariția ei pe scena emisiunii i-a surprins pe toți, mai ales că este prima după o lungă perioadă de timp în care aceasta s-a dedicat familiei.

Deși familiarizată cu atmosfera și camerele de filmat, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul show-ului. „Ce emoții am!“, a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o: „Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb“.

Nicoleta Luciu iUmor Foto Antena 1  jpg

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, vedeta a răspuns: „Copiii au fost prioritari“, iar Costel a concluzionat: „Patru copii... nu prea mai ai timp să faci chestii. Înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă decât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor“.

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juriului. „Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu“, a mărturisit invitata.

Cum s-a descurcat actrița în rolul de jurat și cine sunt cei care îi vor face un roast, puteți afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Nicoleta Luciu în juriul la iUmor Foto Antena 1 jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...