Nicolicea: „Da nene, susținem corupția, că ea ne-a făcut oameni!”

Nicolicea: „Da nene, susținem corupția, că ea ne-a făcut oameni!”

Nicolicea: „Da nene, susținem corupția, că ea ne-a facut oameni!” Exasperat sa gaseasca mereu alte minciuni si motive inventate pentru a explica de ce doreste gratiere, amnistii si dezincriminarea unor infractiuni, un mare….pesedist (ca altfel nu-i putem spune), a rabufnit!, relatează  Ponturifierbinti.com .

„Eu zic sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa dam cartile pe fata! Sa spunem raspicat, de la inaltimea celor 3 milioane de voturi pe care le avem: Da nene, sustinem coruptia, ca ea ne-a facut oameni!

Care e problema?

Pai isi imagineaza cineva ca daca ramaneam un fraier cinstit, ajungeam aici? Daca nu dai, nu ai si nu e cazul sa fim ipocriti, asa functioneaza sistemul si asa trebuie sa ramana! E mostenirea lasata de parintii si bunicii nostri.

E bine sa clarificam aceste lucruri, cu curaj si cu demnitate, pentru ca acum noi suntem la putere si avem datoria de a zdrobi capetele balaurilui numit Justitie, pana nu ni le zdrobeste el pe ale noastre.

Sa se delimiteze bine taberele: toti cei ce sustin coruptia sa faca scut in jurul PSD-ul, cei care vor justitie sa treaca de partea lui Iohannis si sa vedem care e mai tare.

Sa eliminam fara mila din randurile noastre pe tradatori si sa demascam orice coada de topor care ar vrea un stat de drept, fara coruptie!

O țară nu se învață, o țară se fură!”

A incheiat apoteotic senatorul pesedist.

NOTĂ: Aproape incredibil, acesta este un text scrie în bășcălie, un fel de pamflet. Deși, cunoscându-l pe Nicolicea, ai zice că este mai degrabă un moment de sinceritate pură, un fel de mărturisire în Postul Paștelui...

---------------------------

Pentru acest articol apărut în Ponturi fierbinți, un site de bășcălie, PSD a sesizat CNA reclamând Realitatea TV! N-au făcut-o pentru că sunt idioți și nu știu ce site este Ponturi fierbinți, nu! Știu nenorociții! Și știu că ăia de la CNA au nevoie de „material”! Știu că trepanații care-i votează nu vor intra în veci pe asemenea site-uri, cu texte prea greu de înțeles pentru ei...

"Partidul Social Democrat a sesizat CNA asupra gravelor încălcări ale legii și Codului Audiovizualului comise de Realitatea TV astăzi, în emisiunea ”Lupta pentru România” moderată de Andra Miron, care a citat un site obscur - https://ponturifierbinti.com/ și a atribuit fals și mincinos domnului Eugen Nicolicea afirmații pe care acesta nu le-a făcut niciodată.

Aceste minciuni vehiculate în spațiul public nu sunt întâmplătoare, urmăresc compromiterea și afectarea imaginii publice a domnului Eugen Nicolicea tocmai în perioada în care, după desemnarea sa de către Comitetul Executiv Național al PSD pentru funcția de ministru al Justiției, se derulează procedurile legale pentru numirea oficială.

PSD respinge categoric și condamnă modul în care Realitatea TV minte, dezinformează, încalcă legea și lovește în demnitatea și onoarea unei persoane din motive politice. Este un nou exemplu de derapaj editorial grav al acestei televiziuni în manifestarea partizanatului său politic", se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...