Niculina Stoican, adevărul despre tatăl ei biologic: „Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată"

Niculina Stoican, adevărul despre tatăl ei biologic: „Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată"

Este una dintre cele mai cunoscut interprete de muzică populară, cu un succes imens, însă ascunde o mare dramă. Niculina Stoican a povestit recent despre tatăl său biologic, omul care nu a fost prezent alături de ea niciodată.

Bărbatul a fost căsătorit cu mama sa, artista Angelica Stoican, și și-a recunoscut copilul după o serie de demersuri în instanță, scrie click.ro.

Niculina Stoican a crescut fără tată FOTO Facebook

Cu toate acestea, Niculina spune că nu i-a simțit lipsa, căci a crescut într-o atmosferă plină de iubire, alături de mamă, bunici, și verișori.

Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic. Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut. Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată".

Citește articolul complet pe click.ro.

Ce muzică ascultă românii. Melodiile pe care le preferă oamenii cu educație primară, cui îi plac manelele

Conform sondajului realizat de INSCOP Research la comanda News.ro în octombrie-noiembrie 2023, doar jumătate dintre români (51,4%) declară că au citit cărţi în ultimele 6 luni, în timp ce muzica populară este genul de muzică cel mai ascultat.

Preferințele muzicale ale românilor au cunoscut unele modificări în ultimul deceniu, cele mai importante fiind scăderea semnificativă a ponderii celor care preferă muzica pop-dance, creșterea ponderii celor care ascultă manele, dar și a celor care ascultă muzică clasică.

Cifra cu semnificația cea mai importantă este ponderea foarte redusă a celor care declară că nu ascultă muzică, de sub 5% din populație. Practic, aproximativ 95% dintre români ascultă muzică, indiferent de genul muzical preferat,” arată Remus Ștefureac – director INSCOP Research.

Întrebați ce gen de muzică ascultă, 47.3% dintre cei chestionați menționează muzica populară (față de 49.7% în 2013), 29.2% pop-dance (față de 41% în 2013), 28.3% cea clasică (față de 22.8% în 2013), 21.6% manele (față de 14.2% în 2013), 19.2% hip-hop (față de 18.2% în 2013), iar 16.5% rock (față de 19.5% în 2013). 10.8% menționează alt gen (față de 2.7% în 2013).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?