Niculiță, interlopul care a spart seiful cu bani și bijuterii al unui amic, arestat după ce și-a bătut iubita

Niculiță, interlopul care a spart seiful cu bani și bijuterii al unui amic, arestat după ce și-a bătut iubita

Interlopul judecat pentru spargere casei unui cunoscut, de unde a furat zeci de mii de euro și bijuterii, a fost din nou arestat după ce și-a bătut iubita.

Interlopul Alexandru Constantin Niculiță a ajuns din nou în spatele gratiilor după ce iubita lui a sesizat Poliția după ce a fost bătută.

După ce l-au reținut, polițiștii ieșeni l-au prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că la data de 13 noiembrie a.c. a fost agresată de concubinul său. Polițiștii au demarat de îndată cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției în baza mandatului de aducere ce a fost emis pe numele său.

În baza probatoriului administrat în cauză, în aceeași zi a fost reținut de polițiști și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 15 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă. Bărbatul a fost reintrodus în Arestul IPJ Iași”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Spargere în trei la vila unui cunoscut

Alexandru Constantin Niculiță a comis un jaf la finalul anului trecut. Împreună cu doi indivizi, a intrat în vila unei cunoștințe și a furat mai multe bunuri.

Cei trei indivizi sunt acuzați că au colaborat pentru comiterea jafului ce a avut loc într-o vilă din Tomești. Astfel, anchetatorii îi acuză pe aceștia de furt calificat și, respectiv, complicitate la furt calificat şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„Pe 21 decembrie 2021, un inculpat, împreună cu al doilea, având complicitatea unui al treilea, s-au deplasat cu autoturismul marca Audi A4 din localitatea Săbăoani, până în localitatea Tomești.

În intervalul orar 19:03–19:20, au pătruns fără drept, prin efracție, având fețele acoperite cu o cagulă, în curtea și în locuința persoanelor vătămate, din localitatea Tomești, ce avea ușa neasigurată, de unde au sustras un seif metalic în care se aflau suma de 15.000 de euro, aproximativ 300 de grame de bijuterii din aur și un laptop marca Asus, precum și sumele de 2.700 de franci elvețieni, 7.500 de euro, 10.000 de lei și aproximativ 150 de grame de bijuterii din aur, bunuri aparținând persoanelor vătămate”, au afirmat procurorii ieșeni.

Aceștia au adăugat că cei doi care au dat spargerea au primit informații esențiale de la al treilea inculpat din acest caz, privind amplasarea locuinței, faptul că ușa principală de acces nu este asigurată și că, începând cu ora 19:00, nicio persoană nu este în acea vilă. Oamenii legii au mai spus că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2021, cei trei s-ar fi întâlnit în localitatea Săbăoani, pentru a împărți bunurile sustrase.

În urma perchezițiilor, la locuința unuia dintre cei trei indivizi a fost găsită o armă neletală supusă autorizării, respectiv un pistol marca Walther CP 88, calibru 4,5 mm, fără a fi autorizat în acest sens, conform BZI .

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în fața instanței pe Alexandru Constantin Niculiță, Iosif Imbrișcă și Ciprian Susanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...