Nicuşor Dan: ALPAB trebuie să primească un milion de lei de la FCSB; hotărârea instanţei, definitivă

Nicuşor Dan: ALPAB trebuie să primească un milion de lei de la FCSB; hotărârea instanţei, definitivă

Hotărârea instanţei potrivit căreia ALPAB trebuie să primească un milion de lei de la FCSB, pentru utilizarea Arenei Naţionale, a rămas definitivă, transmite primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

"Hotărârea prin care ALPAB, administraţie a municipalităţii bucureştene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naţionale a rămas definitivă şi va fi executată de ALPAB. FCSB pretinde că au existat înţelegeri între municipalitate şi FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înţelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administraţia se face cu acte şi contracte, nu cu vorbe", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.



În iunie 2018, Gazeta Sporturilor publica un articol conform căruia mentenanţa terenului de pe Arena Naţională a fost cedată în noiembrie 2017 clubului de fotbal FCSB, fără licitaţie publică, lucrările de întreţinere propriu zise fiind efectuate de firma Cris Garden.

PMB a replicat la momentul respectiv că, potrivit protocolului, FCSB plătea, în compensarea parţială a chiriei, costurile întreţinerii şi mentenanţei suprafeţei de joc. Totodată, Primăria anunţa demararea unei proceduri de licitaţie publică pentru servicii de mentenanţă şi întreţinere a suprafeţei de joc de pe Arena Naţională. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...