Nicușor Dan: Avem nevoie de oameni curați, competenți, care s-au implicat în rezolvarea problemelor Bucureștiului

Nicușor Dan: Avem nevoie de oameni curați, competenți, care s-au implicat în rezolvarea problemelor Bucureștiului

Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei, a afirmat joi că audierea la DNA a copreședintelui PNL Vasile Blaga, precum și a primarului sectorului 3, social-democratul Robert Negoiță, arată "încă o dată" cât de generalizată este corupția din partidele mari, el subliniind că bucureștenii au nevoie de primari "curați, competenți, care s-au implicat în rezolvarea problemelor orașului".

"Am ajuns la 6 din 7 primari ai Bucureștiului cu probleme de corupție. Primarul sectorului 3 a fost chemat astăzi la DNA. Tot astăzi a fost chemat și copreședintele PNL, Vasile Blaga. Iar săptămâna trecută a fost chemat Ludovic Orban, cel care era atunci candidatul PNL la Primăria Generală. Toate aceste anchete ne arată cât de generalizată este corupția din partidele mari. Bucureștiul trebuie curățat de această corupție generalizată. Bucureștiul trebuie salvat de politicieni", precizează Nicușor Dan, într-un comunicat de presă.

El susține că Bucureștiul are nevoie de un primar care să vină din mijlocul societății, nu din rândul partidelor politice.

"Avem nevoie de altfel de oameni la Primăria Generală, în primăriile de sector și în consiliile locale. Avem nevoie de oameni curați, competenți, care s-au implicat în rezolvarea problemelor orașului. Avem nevoie de oameni decenți, care să vină cu soluții, nu cu lozinci. Nu putem înlocui corupția și incompetența cu demagogia", mai spune el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...