Nicușor Dan face publice sumele obținute din donații pentru campania electorală - circa 174.000 euro

Nicușor Dan face publice sumele obținute din donații pentru campania electorală - circa 174.000 euro

Nicusor Dan a obtinut, pana acum, donatii in valoare de 782.296 lei (aproximativ 174.000 euro) pentru campania electorala a USB pentru locale, potrivit unui comunicat emis de USB. Acesta cere Gabrielei Firea si lui Catalin Predoiu sa faca publice donatiile primite in campania electorala. 

"Donatiile au fost realizate prin contract notarial si prin platforma online Salvatorii.ro, prin care orice cetatean roman poate face o donatie care sustine campania pentru castigarea alegerilor la Primaria Bucurestiului. 706500 lei au fost obtinuti prin contract notarial, in timp ce platforma online a adus pana in prezent 75796 lei. Donatiile online au variat intre 10 si 10.000 de lei", se arata in comunicatul USB.

Potrivit sursei citate, in campania electorala USB au fost cheltuiti 128.805 euro pana acum, astfel:
- Cheltuieli operationale - 9.206 euro
- Corturi - 20.137 euro
- Promotori 28.231 euro
- Cheltuieli de marketing 8.350 euro
- Publicitate online - 41.492 euro
- Publicitate outdoor - 21.389 euro

"Astazi incepe oficial campania electorala si vreau sa le multumesc tuturor celor care au donat pana acum si care ne sustin pentru castigarea alegerilor. Vom publica in continuare sumele pe care le vom primi si le cer Gabrielei Firea si lui Catalin Predoiu sa faca la fel. E un gest firesc de respect pentru oamenii carora le cer votul", a declarat Nicusor Dan, presedintele USB.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale