Nicușor Dan își anunță candidatura ca independent la Primăria București și cere PNL și Alianței USR PLUS să-l sprijine

Nicușor Dan își anunță candidatura ca independent la Primăria București și cere PNL și Alianței USR PLUS să-l sprijine

Nicușor Dan a anunțat că va candida ca independent la Primăria Bucureștiului și a cerut sprijinul PNL și al Alianței USR PLUS. ”Cred că imediat ce o să se termine toate această nebunie cu probleme naţionale, şefia Camerei Deputaţilor, moţiune de cenzură, eu cred că o să existe înţelepciunea ca opoziţia să vină cu un candidat comun la Primăria Bucureşti şi eu cred că sunt cel mai bun astfel de candidat. Eu vreau să fiu să fiu candidat independent susţinut de partid, respectiv alianţă”, a declarat fondatorul USR la B1TV, relatează G4Media .

 
„Gabriela Firea este foarte greu de bătut, nici candidatul alianţei, nici candidatul PNL nu poate să o bată singur. Singura posibilitate este ca opoziţia să aibă cu candidat comun. O să accepte alianţă să sprijine candidatul PNL? Nu! O să accepte PNL să sprijine candidatul alianţei? Nu! Atunci să sprijine un independent să câştige toată lumea”, a mai spus Nicuşor Dan.

Reamintim că USR și PLUS au luat decizia de a avea un candidat comun la București. Potrivit surselor G4Media.ro, în cursa internă pentru desemnarea candidatului vor intra Roxana Wring (USR București) și Vlad Voiculescu (PLUS București).

Nicușor Dan a mai candidat la Primăria București în 2016, când a ieșit pe locul doi după Gabriela Firea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale