Nicuşor Dan, luat peste picior după ultimul proiect făcut VARză: „Management excepţional!“

Nicuşor Dan, luat peste picior după ultimul proiect făcut VARză: „Management excepţional!“

Arbitrajul video a ajuns în Superliga noastră în cel mai pur stil românesc. Cu defecţiuni tehnice majore , deşi, la un moment dat, primarul Nicuşor Dan s-a lăudat cu implementarea acestei tehnologii pe cel mai mare stadion al ţării. Vorbim despre Arena Naţională, care aparţine de PMB.

Din păcate, în weekend, meciul cel mai afectat de problemele cauzate de VAR a fost pe acest stadion, după cum Adevărul a scris aici. Doar că, aşa cum se întâmplă la noi, politicienii ies cu pieptul în faţă doar la bine. La rău, dispar din peisaj, aşa cum se întâmplă acum cu Nicuşor Dan.

Acesta a devenit ţinta ironiilor lui Mihai Stoica, după cele întâmplate în partida FCSB - Universitatea Cluj, scor 1-1.

Ce a spus Mihai Stoica?

*Faza din minutul 2? Roşu la Şerban, indiscutabil! Cred că noi câştigam, dacă lua roşu Şerban, în prima repriză. Roşu... Şi acum pe video ar trebui suspendat. Cum să faci aşa ceva!?

*N-au putut să-l cheme pe Barbu (n.r. – centralul Marian Barbu) să-i arate faza, pentru că nu funcţiona VAR, graţie excepţionalului management al Primăriei Bucureşti. Cablul optic, pe care tocmai se lăuda primarul (n.r. – Nicuşor Dan) că l-a făcut, nu funcţiona.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”