Nicuşor Dan: Majoritatea PSD din CGMB s-a manifestat, azi, din nou împotriva bucureştenilor

Nicuşor Dan: Majoritatea PSD din CGMB s-a manifestat, azi, din nou împotriva bucureştenilor

Deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a declarat că majoritatea PSD din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) s-a manifestat, miercuri, din nou "împotriva" bucureştenilor prin votul acordat fuziunii Termoenergetica - Energetica şi prelungirii contractului cu Apa Nova.

"PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica - Energetica (pregătind de fapt falimentul, aşa cum a fost şi cu RADET), a aprobat actul adiţional al contractului cu Apa Nova (negociat în secret şi fără nicio consultare cu bucureştenii) şi a majorat cheltuielile de publicitate ale primăriei (salonul de înfrumuseţare politică a doamnei Firea)", a scris Dan, miercuri, pe Facebook.

El le-a mulţumit consilierilor municipali generali USR şi PNL care s-au opus acestor măsuri, despre care a spus că sunt "contrare interesului public" şi "batjocoresc" cetăţenii.

"Îi asigur pe bucureşteni că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că, dacă voi fi primar şi dacă vom avea o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei, vom întoarce toate deciziile aberante şi vom promova măsuri în interesul oamenilor. Sunt multe lucruri de reparat în Primăria Capitalei după dezastrul Firea - PSD!", a adăugat Nicuşor Dan.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, în şedinţa de miercuri, un proiect care prevede că se aprobă, de principiu, demararea procedurilor necesare în vederea fuziunii dintre companiile municipale Termoenergetica Bucureşti SA şi Energetica Servicii Bucureşti SA.

De asemenea, s-a aprobat prelungirea cu 12 ani a duratei contractului de concesiune încheiat cu SC Apa Nova Bucureşti SA. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…