Nicușor Dan: Nu înțeleg candidatura lui Ciprian Ciucu, l-aș fi așteptat în USB

Nicușor Dan: Nu înțeleg candidatura lui Ciprian Ciucu, l-aș fi așteptat în USB

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), Nicusor Dan, spune la RFI ca nu intelege candidatura lui Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan, candidat si el la Primaria Capitalei, a comentat luni la emisiunea Planeta Verde decizia reprezentantului Centrului Roman de Politici Europene de a candida din partea formatiunii Monicai Macovei, M10.

"Este o persoana rezonabila. De altfel, a fost unul dintre sustinatorii mei in 2012, sustinator public. E bine ca oameni ca el spun ca vor sa faca politica. Nu inteleg candidatura independent, adica l-as fi asteptat in USB. N-am vazut nimic din ce presa a relatat din programul pe care l-a propus, care sa nu se regaseasca la noi. Am facut efortul, cand am scris programul, sa punem acele lucruri care unesc, nu impart, de genul stanga-dreapta sau stiu eu, pozitii pe traditie, modernism sau lucruri din astea. Ii urez succes", afirma Nicusor Dan.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro