Nicușor Dan, replică pentru Firea, care îi propusese să fie vice: Mi-ar plăcea să-i întorc oferta, dar nu are calitățile necesare pentru a fi viceprimar

Nicușor Dan, replică pentru Firea, care îi propusese să fie vice: Mi-ar plăcea să-i întorc oferta, dar nu are calitățile necesare pentru a fi viceprimar

Nicușor Dan a respins oferta Gabrielei Firea de a fi viceprimar după alegerile locale și a catalogat-o drept ”o chestiune de cancan, nimic serios”.

Candidatul USR și PNL la Primăria Capitalei a mai spus miercuri la Digi24 că ”mi-ar plăcea să-i întorc doamnei Firea oferta, dar nu are calitățile necesare pentru a fi viceprimar”.

Firea a spus marți seară la Digi24 că nu va avea nicio problemă să colaboreze cu Nicușor Dan, pentru că este loc de doi viceprimari. „Pot să fac echipă cu Nicușor Dan, chiar vreau să fac”, a spus Firea, în contextul în care candidatul sprijinit de PNL și USR-PLUS ar obține un număr suficient de voturi încât să poată fi impus ca viceprimar. Întrebată dacă Nicușor Dan are calități, Firea a răspuns: „Da. Câteva. Orice om are și calități”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia