Nicușor Stanciu și Cosmin Contra, victorie mare contra echipei lui Benzema, campioana en-titre

Nicușor Stanciu și Cosmin Contra, victorie mare contra echipei lui Benzema, campioana en-titre

Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra a câștigat împotriva campioanei Arabiei Saudite, Al Ittihad, în etapa a 16-a. Formația românilor, chiar dacă nu are în lot vedete cu nume uriașe care au luat cu asalt liga arabă, merge foarte bine și a urcat pe locul 6 în clasament.

Cosmin Contra face treabă bună la Damac. Foto Mediafax

Ultima victimă a echipei antrenate de Cosmin Contra e chiar campioana en-titre, Al Ittihad, care i-a transferat în vară pe Karim Benzema, Kante și Fabinho. Cu Damac, starul francez a lipsit, însă Ngolo Kante a fost titular la mijlocul terenului. Formația condusă din teren Nicușor Stanciu a deschis scorul după doar 12 minute, prin N'Koudou, dar a fost egalată din penalty de Hamdallah, în prelungirile primei reprize. Damac a preluat conducerea pe tabelă în minutul 45+7, prin același N'Koudou.

Meciul s-a închieiat 3-1, după ce Grohe, portarul campioanei, a fost lovit în spate de o minge venită din bară și și-a dat autogol în startul reprizei secunde. Echipa românilor a ajuns la 24 de puncte și a urcat pe locul 6 în campionat. Liderul Arabiei Saudite e Al Hilal, cu 41 de puncte, urmată de Al Nassr (34), Al Ahli (30) și Al Ittihad (28).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?