Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD...

Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD... UDMR își promovează interesele prin cooperarea parlamentară cu coaliția PSD-ALDE, iar intrarea în opoziție nu este o soluție, a declarat liderul formațiunii, Kelemen Hunor, citat de agenția maghiară de presă MTI.

 ”Nu este o soluţie nici participarea la guvernare, nici retragerea în opoziţie – pentru a deveni “opoziţia opoziţiei” care flutură sloganuri antimaghiare. UDMR se străduieşte în prezent să promoveze interesele comunităţii maghiare prin intermediul cooperării parlamentare cu coaliţia de guvernare social-liberală”, a spus Kelemen Hunor sâmbătă la şedinţa de la Miercurea Ciuc a Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) ai UDMR, potrivit MTI.

Potrivit preşedintelui UDMR, formaţiunea sa se poate baza numai pe propriile puteri şi poate obţine rezultate numai în cazul în care găsesc parteneri pentru acest lucru, pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp.

Hunor a dat și exemple de reușite ale UDMR în urma colaborării cu coaliția PSD – ALDE: adoptarea noului Cod administrativ, care extinde drepturile de utilizare a limbii materne, reînfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş, retragerea ordonanţei privind predarea limbii române în clasele primare cu predare în limba minorităților.


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 Rău a ajuns Armata Română...

3 ULTIMA ORĂ Un alt pesedist de frunte omorât de coronavirus!

4 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!