Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD...

Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD...

Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD... UDMR își promovează interesele prin cooperarea parlamentară cu coaliția PSD-ALDE, iar intrarea în opoziție nu este o soluție, a declarat liderul formațiunii, Kelemen Hunor, citat de agenția maghiară de presă MTI.

 ”Nu este o soluţie nici participarea la guvernare, nici retragerea în opoziţie – pentru a deveni “opoziţia opoziţiei” care flutură sloganuri antimaghiare. UDMR se străduieşte în prezent să promoveze interesele comunităţii maghiare prin intermediul cooperării parlamentare cu coaliţia de guvernare social-liberală”, a spus Kelemen Hunor sâmbătă la şedinţa de la Miercurea Ciuc a Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) ai UDMR, potrivit MTI.

Potrivit preşedintelui UDMR, formaţiunea sa se poate baza numai pe propriile puteri şi poate obţine rezultate numai în cazul în care găsesc parteneri pentru acest lucru, pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp.

Hunor a dat și exemple de reușite ale UDMR în urma colaborării cu coaliția PSD – ALDE: adoptarea noului Cod administrativ, care extinde drepturile de utilizare a limbii materne, reînfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş, retragerea ordonanţei privind predarea limbii române în clasele primare cu predare în limba minorităților.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

4 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

5 Un general american pune capăt speculațiilor privind sistemele de apărare „SF” pentru Ucraina