Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD...

Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD...

Nimic nou. Curvele UDMR anunță că susțin în continuare PSD... UDMR își promovează interesele prin cooperarea parlamentară cu coaliția PSD-ALDE, iar intrarea în opoziție nu este o soluție, a declarat liderul formațiunii, Kelemen Hunor, citat de agenția maghiară de presă MTI.

 ”Nu este o soluţie nici participarea la guvernare, nici retragerea în opoziţie – pentru a deveni “opoziţia opoziţiei” care flutură sloganuri antimaghiare. UDMR se străduieşte în prezent să promoveze interesele comunităţii maghiare prin intermediul cooperării parlamentare cu coaliţia de guvernare social-liberală”, a spus Kelemen Hunor sâmbătă la şedinţa de la Miercurea Ciuc a Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) ai UDMR, potrivit MTI.

Potrivit preşedintelui UDMR, formaţiunea sa se poate baza numai pe propriile puteri şi poate obţine rezultate numai în cazul în care găsesc parteneri pentru acest lucru, pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp.

Hunor a dat și exemple de reușite ale UDMR în urma colaborării cu coaliția PSD – ALDE: adoptarea noului Cod administrativ, care extinde drepturile de utilizare a limbii materne, reînfiinţarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureş, retragerea ordonanţei privind predarea limbii române în clasele primare cu predare în limba minorităților.Citește și:

populare
astăzi

1 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune

2 VIDEO Primul atac cu roi de drone al ucrainenilor a dat „daună totală” rușilor

3 Hărțile arată că asistăm la a doua invazie a Ucrainei! / Rusia a masat peste 260.000 de militari pentru a sparge frontul

4 „Îmi plac practicile sexuale neobișnuite” / Scandal la admiterea în magistratură, CSM, chemat să intervină

5 Un articol care chiar merită citit...