Ninge în București? Prognoza meteo specială pentru Capitală

Ninge în București? Prognoza meteo specială pentru Capitală

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru București. În Capitală, vremea se va răci considerabil, iar în acest weekend vom avea parte de lapoviță și chiar ninsoare.

În București așteptăm prima ninsoare din acest sezon rece Foto click.ro

Vremea se răceşte considerabil în Bucureşti, în acest weekend, perioadă în care se vor semnala, trecător, şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, conform prognozei publicată, vineri, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Astfel, începând din această seară de la ora 20:00 șpi până mâine imineață la or 08.00 cerul va avea înnorări şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 6 - 7 grade.

De sâmbătă dimineaţa până duminică, la ora 10:00, va ploua (cantităţi de apă de 15 - 20 l/mp), iar în a doua parte a nopţii, trecător vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări mai ales seara şi noaptea, cu rafale de 50 - 55 km/h.

Cum va fi vremea în București. Prognoză specială. Cel mult 9 grade Celsius

Temperatura maximă în Capitală va fi mai coborâtă decât în ziua anterioară şi se va situa în jurul valorii de 9 grade, în timp ce minima va ajunge la cel mult 3 grade.

ANM a emis, vineri, avertizări Cod galben şi Cod portocaliu de intensificări ale vântului, ninsori însemnate cantitativ şi viscol, ce vor cuprinde, treptat, până duminică, trei sferturi din ţară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat