Noi DEZVĂLUIRI! Dragnea se ducea în Brazilia, la „fetițe”, încă din 2002!

Noi DEZVĂLUIRI! Dragnea se ducea în Brazilia, la „fetițe”, încă din 2002!

Ziarul „Liber in Teleorman” publica un nou episod din dezvaluirile unui fost membru in conducerea Tel Drum despre Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea mergea în Brazilia din 2002. Garantat a fost, pentru că la un moment dat m-a invitat și pe mine, dar nu m-am dus… Invita oameni din conducerea Teldum să meargă cu ei. Fișcuci, de exemplu, s-a dus cu el. De Brazilia ce știu eu e că ei în primă instanță s-au dus acolo pentru că auziseră de oportunitatea de a cumpăra teren ieftin, cu posibilitați de afaceri și, pe de altă parte, era un fel de excursie pe care o oferea unora, prieteni de-ai lui, dar și unor oameni cu care intenționa să se împrietenească. Îi lua în Brazilia, stătea cam o lună acolo, era Carnavalul de la Rio și îi impresiona cu asta. Erau fete, era totul ieftin și el avea posibilitatea de a construi o punte între el și anumite persoane care l-ar fi putut ajuta la un moment dat. Nu ducea pe nimeni în Brazilia dezinteresat. Erau niște team-building-uri, de fapt… Și niște plecări interesate cu oameni care i-ar fi fost de folos mai târziu…”

Acesta a mai dezvaluit ca Dragnea avea o „relatie ciudata” cu fosta sa sotie, Bombonica.

”Și  Hotelul Turris a constituit un subiect pe care l-am dezbătut cu fostul angajat al firmei, care își amintește cu ce intenții a cumpărat șeful PSD hotelul și care e natura raporturilor sale vizibile public cu soția sa, Bombonica, implicată până la gât în afacerile putrede ale lui Dragnea:

În ceea ce privește Hotelul Turris, știu că se spune că el ar aparține Bombonicăi. Dar, de fapt, el a vrut să cumpere hotelul pentru familie. Erau o familie la momentul acela și eu nu sunt sigur că ei nu sunt și acum o familie, dar asta e o speculație de-a mea și vă rog s-o consemnați ca atare! Deci el a cumpărat Hotelul Turris pentru el. L-a reparat TelDrum. Dar în fața Bombonicăi el nu crâcnea. Dacă ea zicea ceva, el aia făcea. Era o relație ciudată, ca să spun așa. N-am înțeles-o niciodată. Mulți ziceau că îi face vrăji. Dar eu nu cunosc amănunte. Știu doar că aveau una dintre cele mai ciudate relații pe care le-am cunoscut… Era o frică față de ea… El executa, deși el era șeful cel mare. Oricum, omul ăsta a făcut multe ilegalități. Pe multe le-a făcut strict pentru el și familia lui. Strict pentru a câștiga el un ban nemuncit. Iar cei care aveau firme care lucrau sau colaborau cu TelDrum în mod garantat cotizau la Liviu Dragnea.” , a spus fostul angajat pentru „Liber in Teleorman„.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă aruncă în aer PSD! Dezvăluiri fără perdea despre „păpușile” din fruntea partidului

2 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

3 SURSE Nicuşor Dan l-a dat afară din sala de şedinţe pe gândacul plantat de Firea, directorul economic al ALPAB…

4 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

5 Capra se crede crocodil / Olivia Steer îl ceartă pe Mircea Cărtărescu că nu știe să scrie!!! Răspunsul de mare b…