Noi dezvăluiri despre frații Tate

Noi dezvăluiri despre frații Tate

Frații Tate au copii în România. Într-un interviu pentru BBC , Bogdan Stancu, șeful echipei de protecție a fraților Andrew și Tristan Tate, a spus că cei doi ar avea mai mulți copii cu diverse femei în România.

Stancu a declarat că peste 100 de femei au trecut prin complexul lui Tate din București, de când acesta și-a început activitatea acolo, în urmă cu doi ani.

Fostul polițist a declarat că uneori i s-a cerut să scoată fizic femeile din casa Tate pentru că erau „prea bete” sau „făceau probleme”, dar că nu a fost folosită niciodată forța.

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu frații în complexul lor aveau sub 25 de ani, a mai spus Stancu, iar cheltuielile lor erau plătite de Andrew Tate.

„Unele dintre fete au înțeles greșit cum stăteau lucrurile, credeau că Andrew le va lua de soție”, a adăugat Stancu. „Când și-au dat seama care era realitate, a fost ușor să se transforme din prieten în dușman și să facă o declarație la poliție”, a încheiat fostul polițist.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...