Noi imagini cu Dacia Duster 3. În ce condiții dure este testată noua versiune a SUV-ului românesc FOTO

Noi imagini cu Dacia Duster 3. În ce condiții dure este testată noua versiune a SUV-ului românesc FOTO

Noi imagini cu Dacia Duster 3 (model 2024) care a fost surprinsă la teste în Spania. Interesant este că înainte de aceste teste mașina a fost ținută într-o camera frigorifică pentru ca mai apoi să se poată testa modul în care reacționează la temperaturi sub zero.

Un astfel de test nu le înlocuieste pe cele de iarnă din Scandinavia, esențiale pentru validarea comportamentului rutier și tracțiunii, dar este suficient totuși pentru verificarea eficienței sistemelor de degivrare, încălzire, pornire a motorului și control al emisiilor în aceste condiții.

image

Duster 3 va fi primul model Dacia care va primi motorul HR12, relatează L'Argus . Deja pregătit să răspundă cerințelor Euro 7, acest propulsor cu trei cilindri turbo pe benzină a echipat până acum doar pe Renault Austral și Espace 6.

De asemenea, Dacia dorește să mențină la Duster 3 și o motorizare de GPL, foarte apreciată de clienții săi, și o tracțiune integrală care s-a bucurat de un oarecare succes.

Mai multe imagini AICI

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…