Noi imagini cu surprinzătoarea soție a președintelui Coreei de Sud

Noi imagini cu surprinzătoarea soție a președintelui Coreei de Sud

Regele Charles și Regina Camilla au invitați de seamă zilele acestea la Palatul Buckingham – oaspeți de onoare sunt președintele Coreei de Sud, Yoon Suk Yeol, și soția sa Kim Keon Hee. Prima Doamnă a Coreei de Sud a reușit să atragă toate privirile, impresionând cu eleganța sa, dar mai ales cu chipul neobișnuit de tânăr, scrie protv.ro .

Presa britanică a fost cu ochii pe Kim Keon Hee la întâlnirea oficială cu Regele Charles și Camilla, iar publicația Daily Mail a studiat-o în detaliu. Ce este atât de fascinant la Prima Doamnă a Coreei de Sud? Faptul că arată ca o adolescentă, dar are 51 de ani!
Ziariștii de la Daily Mail au consultat un dermatocosmetician pentru a dezvălui care ar putea fi secretul lui Kim Keon Hee.

Einas Mousa, fondatorul clinicii de dermatologie Perla, a precizat că procedurile precum injecțiile cu fillere și Botox sunt obișnuite pentru obținerea unui aspect întinerit, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală.

„Aceste tratamente pot ajuta la netezirea liniilor fine și la restabilirea volumului, oferind un aspect natural tineresc”, a adăugat expertul. Specialistul a mai spus că că aspectul radiant al Primei Doamne ar putea fi datorat „machiajului minimalist” și regimului strict de îngrijire a pielii.

„Pielea strălucitoare a Primei Doamne ar putea fi rezultatul unei rutine riguroase de îngrijire a pielii, care poate include tratamente faciale de calitate medicală și produse revoluționare de îngrijire a pielii”, mai spune Einas.

Sursa foto: GETTY IMAGES







Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat