Noi imagini de la nunta de 3 milioane de euro a fostei fine cu fostul naș/Nuțu Cămătaru, invitat de gală

Noi imagini de la nunta de 3 milioane de euro a fostei fine cu fostul naș/Nuțu Cămătaru, invitat de gală

În data de 4 octombrie, Maria Căpâlnaș, fosta fină, și afaceristul Petre Niculae (63 de ani), fostul naș, s-au căsătorit religios în Italia. Cuplul a organizat o nuntă fastuoasă la Villa Erba, pe malul lacului Como. Și au apărut imagini noi de la eveniment. Inclusiv cu Nuțu Cămătaru și soția sa. Nunta ar fi costat 3 milioane de euro.

Cunoscut ca "Don Pepe", Petre Niculae a fost nașul de cununie al cuplului format din Costin Bacneanu alias "Așchiuță" (supranumit regele termopanelor) și Maria Căpâlnaș, în 2017. Cuplul s-a destrămat, în 2020, și fina a devenit soție, la șase ani distanță.

Nasul cu fina si fostul sot

Imagine de la cununia Mariei cu Costin, la care Petre Niculae (în sacou negru) a fost naș

Petre Niculae s-a asociat anul trecut cu spaniolii de la Avantia pentru a dezvolta un proiect rezidențial gigant pe malul lacului Morii, evaluat la 500 milioane de euro.

Tot el, împreună cu asociatul său Florin Ababe, proprietarul rețelei de bijuterii și amanet Swiss Gold, au inițiat un nou proiect rezidențial, cu 400 de apartamente premium, în apropierea Aeroportului Băneasa.

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit de-a lungul celor aproape 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae mai multe ansambluri rezidențiale din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments.












Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?