Noi imagini din interiorul Palatului lui Putin, dezvăluite de un jurnalist rus în exil VIDEO

Noi imagini din interiorul Palatului lui Putin, dezvăluite de un jurnalist rus în exil VIDEO

Un jurnalist rus care a fugit din țară a dezvăluit noi fotografii ale conacului în care ar locui Vladimir Putin în secret împreună cu amanta și copiii lor.

Palatul lui Putin de la Marea Neagră FOTO Captură CNN

Roman Badanin, un jurnalist rus independent care a fugit din Rusia după ce a primit amenințări cu moartea și risca să fie închis, a oferit într-un interviu pentru CNN amănunte din investigația realizată de Proekt asupra stilului de viață al președintelui rus Vladimir Putin, precum și informații despre amanta acestuia, Alina Kabaieva.

Badanin a oferit CNN informații noi și exclusive despre viața extravagantă a lui Putin, dar și despre femeia despre care se crede că ar fi amanta și mama copiilor săi, gimnasta și campioana olimpică Alina Kabaieva.

Astfel Putin ar locui într-o vilă somptuoasă din Cape Idokpas, care a devenit cunoscută sub numele de „Palatul lui Putin”. Proprietatea vastă este situată pe coasta Mării Negre, în apropiere de orașul Gelendjik, în Krasnodar Krai (sudul Rusiei). Putin s-ar deplasa acolo cu un tren blindat , mijlocul său preferat de călătorie.

Ce se știe despre Palatul lui Putin

Informații despre Palatul lui Putin circulă de ani de zile după ce a fost dezvăluit în 2010 de către avertizorul Serghei Kolesnikov.

În 2021, organizația non-profit Fundația anticorupție (FBK) a liderului opoziției ruse Alecsei Navalnîi a publicat un documentar intitulat „Palatul lui Putin . Istoria celei mai mari mite din lume”. Kremlinul a negat că Putin este proprietarul complexului de lux.

O serie de oligarhi ruși au revendicat între timp proprietatea, printre ei numărându-se Alexander Pomerenko, Alecsei Vasiliuk și Arkadi Rotenberg.

Cu toate acestea, informații despre ce se petrecea de fapt în interior sau cum arăta locuința pe dinăuntru au fost dificil de obținut.

Palatul lui Putin de la Marea Neagră FOTO Captură CNN

Palatul lui Putin de la Marea Neagră FOTO Captură CNN

Acestea înfățișează un interior decorat cu aur, de la presupusul birou al lui Putin până la dormitorul său.

Jurnalistul rus în exil a arătat CNN o serie de fotografii despre care a afirmat că au fost făcute în conac. CNN nu le-a verificat independent și nu poate confirma autenticitatea acestora.

În imagini sunt surprinse printre altele, o oglindă cu ramă de aur, candelabre de aur, o masă de sticlă și scaune de aur.

În living se află un candelabru în formă de bilă cu frunze de aur. Un alt candelabru este acoperit cuaur și rubine.

Viața secretă a lui Putin cu amanta sa

Aceste imagini au fost publicate pentru prima dată de către presa rusă independentă Prokt într-un reportaj intitulat „Măști de fier”. În cadrul aceluiași reportaj se făcea dezvăluirea că Putin trăiește cu amanta sa, Kabaieva.

„Putin ține nebunește să păstreze secretul cu privire la viața sa privată, rudele sale și în special referitor la Kabaieva. Aș putea spune că Kabaieva este cel mai mare tabu din Rusia", a declarat Badanin pentru CNN, adăugând că cei din cercul intim al lui Putin cunosc faptul că președintele rus și Kabaieva sunt un cuplu, dar niciunul dintre ei nu i-ar fi văzut vreodată împreună.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...