Noi imagini din timpul asaltului Hamas. Un polițist pe motocicletă trage asupra unei mașini furate de teroriști VIDEO

Noi imagini din timpul asaltului Hamas. Un polițist pe motocicletă trage asupra unei mașini furate de teroriști VIDEO

În ceea ce pare a fi o scenă de film, personalul poliției israeliene a împușcat doi „teroriști înarmați”, pe fondul schimbului de focuri cu gruparea teroristă Hamas, notează news24online.com.

Teroriști Hamas, vânați în Israel. FOTO: Captură Video / Twitter

Operațiune dramatică a poliției israeliene a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, ziua în care organizația islamistă a declanșat atacul împotriva Israelului. Polițiștii urmăresc cu motocicleta o mașină în care se aflau teroriștii și trag din mers, reușind oprească mașina și să-i elimine pe militanții islamiști.

Potrivit poliției israeliene, incidentul a avut loc pe un drum pustiu în afara orașului Netviot, un oraș din apropiere de Gaza, unde polițiștii vânează agenți ai Hamas, pe fondul unui război violent.

Filmarea are și data trecută, 7 octombrie (sâmbătă, ziua atacului declanșat de Hamas), la ora 08:31.

Imaginile au fost filmate de camera montată pe echipamentul motociclistului, care conduce cu o mână, iar cu cealaltă trage asupra mașinii urmărite.

Un alt echipaj de polițiști participă la urmărire dintr-o mașină și trage asupra celor urmăriți. În cele din urmă, mașina urmărită, care nu are niciun fel de însemne la vedere, dar are girofar montat pe capotă, se oprește, intrând în parapetul de pe marginea drumului. Polițistul de pe motocicletă și colegii lui mai trag câteva focuri, înainte de a merge să verifice interiorul vehiculului.

Mașina urmărită avea geamurile sparte de la gloanțe, însă nu s-a putut vedea câți ocupanți erau înăuntru.

„Polițiștii și ofițerii Poliției de Frontieră au neutralizat în mod eroic sâmbătă doi teroriști înarmați în afara orașului Netivot. Vom continua să luptă, în prima linie pentru a ne apăra civilii de teroare”, a declarat poliția într-o postare pe X.

Între timp, armata a declarat marți că aproximativ 1.500 de cadavre ale militanților Hamas au fost găsite în Israel, în jurul Fâșiei Gaza, în timp ce a bombardat enclava palestiniană.

Luni, Israelul a impus deja un asediu total asupra Fâșiei Gaza, întrerupând aprovizionarea cu alimente, apă și electricitate și generând temeri că situația umanitară, deja gravă, se va deteriora rapid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?