Noi informații despre Florian Coldea

Noi informații despre Florian Coldea

Florian Coldea este tot agent – imobiliar. Trecut în rezervă în 2017, Florian Coldea, fostul număr 2 din SRI, s-a apucat de afaceri trei ani mai târziu. Generalul în rezervă are două firme, pe care le împarte cu fostul coleg din Serviciu, generalul Dumitru Cocoru, scrie defapt.ro .

Prima firmă a fost înființată de Coldea și Cocoru, cu cote egale, în 2020 și se numește Strategic Sys SRL. Obiectul principal de activitate: Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

În 2022, firma a avut venituri de 2,96 milioane de lei și cheltuieli de numai 233.015 lei, cu un singur angajat. Profitul net a fost de 2,69 milioane de lei, adică de peste 90% din venituri.

Un an mai târziu, în 2021, Coldea și Cocoru au înființat, tot în cote egale, Strategic Assets SRL. Obiect de activitate principal: Agenții imobiliare.

Totuși, în 2022, obiectul de activitate a fost completat cu: Activități auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activități de asigurări și fonduri de pensii – servicii de consiliere pentru investiții, intermedieri credite bancare, pentru persoane juridice.

La finalul lui 2022, Strategic Assets SRL avea venituri de 2,34 milioane de lei și cheltuieli infime, de aproape 64.000 de lei. Profitul net: 2,25 milioane de lei (95% din venituri), cu un singur angajat.

Coldea, corecție fizică de la Diacomatu

Coldea a participat la una din serile festivalului Untold Dubai dintr-o lojă VIP.

În aceeași lojă se mai afla și Sergiu Diacomatu, unul din cei mai controversați afaceriști și fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților.

Cel din urmă i-a turnat lui Coldea în cap un pahar cu băutură, l-a scuipat și i-a aplicat o lovitură cu palma peste ureche fostului sereist, potrivit mai multor surse.

Diacomatu a declarat pentru Ziar de Cluj că doar ar fi turnat, din greșeală, un pahar peste Coldea.

Florian Coldea nu a făcut nici un comentariu.

Diacomatu a fost anchetat de DNA și trimis în judecată într-un dosar referitor la supraevaluarea unui teren cu peste 90 de milioane de lei. În 2020, însă, dosarul a fost clasat. Într-un alt dosar al DNA, Diacomatu a scăpat prin prescripție, dar are de achitat, împreună cu alți inculpați, despăgubiri civile de peste 218 milioane de lei.

Fostul vicepreședinte al ANRP îl consideră pe Coldea responsabil pentru dosarele de la DNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

3 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

4 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

5 Foarte interesante amănunte...