Noi informații despre procesul de dopaj al Simonei Halep. „Este ciudat. Au refuzat probele”

Noi informații despre procesul de dopaj al Simonei Halep. „Este ciudat. Au refuzat probele”

Firicel Tomai a antrenat-o cu mulți ani în urmă pe Simona Halep și are informații despre cazul judecat de o organizație independentă, Sports Resolutions.

Simona Halep a fost acuzată că s-a dopat FOTO EPA-EFE

Judecata cazului de dopaj a Simonei Halep, bate pasul pe loc, după ce procesul a fost amânat de două ori până acum.

Firicel Tomai, fost antrenor al sportivei, spune că se întâmplă ceva ciudat în cazul Simonei Halep, care este suspendată încă din august 2022.

„Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator. Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a precizat Tomai la „DigiSport Matinal”.

S imona Halep (31 de ani) , aflată acum pe locul 25 WTA deși nu a mai jucat o partidă oficială din august 2022, e în continuare suspendată provizoriu din circuitul WTA. Ea a picat testul anti-doping la US Open.

Ea se arată astfel încrezătoare că va scăpa de suspendare până la turneul ei preferat, Roland Garros (28 mai - 11 iunie).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”