Noi informații/USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare/PSD și PNL merg cap la cap/Struțocămila lui Ponta și Tăriceanu nu trece pragul electoral

Noi informații/USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare/PSD și PNL merg cap la cap/Struțocămila lui Ponta și Tăriceanu nu trece pragul electoral

Noi informații/USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare/PSD și PNL merg cap la cap/Struțocămila lui Ponta și Tăriceanu nu trece pragul electoral. Doar numărătoarea voturilor va decide partidul câștigător de la alegerile parlamentare din 6 decembrie, relevă ultimele măsurători. PNL și PSD sunt credidate de ultimele măsurători cu cifre aproape egale, ce gravitează în jurul a puțin peste 30%. Surpriza vine de la USR PLUS, care, se pare, va fi surpriza acestor alegeri, cu un scor aproape dublu față de cel obținut la locale! Sunt proiecții care dau USR PLUS chiar și la 19-20%!

În viitorul Parlament vor mai intra doar UDMR și PMP. Nu și struțocămila inventată de Ponta și Tăriceanu, ascunsă sub fustele Pro România.

În acest context, crește și miza locului unu între partide după numărătoarea voturilor, pentru că această formațiune va beneficia de grosul voturilor redistribuite de la partidele care nu au făcut pragul electoral. Ori, numai de la Pro România ar urma să se redistribuie aproape 5 procente! Iar asta înseamnă un număr foarte mare de parlamentari în plus!


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa