Noi PROTESTE în București și marile orașe

Noi PROTESTE în București și marile orașe

Romanii sunt chemati, din nou, in strada duminica la proteste. Organizatorii protestului "Un pas mic pentru Dragnea, un salt urias pentru Romania" transmit oamenilor sa iasa in pietele din orasele lor pentru a actiona. Protestele sunt programate sa inceapa la ora 18:00.

"Liviu Dragnea se afla LA UN PAS de a pierde puterea si de a-si pierde libertatea. Odata cu el toata caracatita corupta de politicieni care au parazitat Romania in ultimii zeci de ani.

Noi, cei ce nu ne dorim sa fim o natie de hoti suntem LA UN PAS de a ne lua tara inapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la directia europeana! Ne aflam intr-un MOMENT CRUCIAL pentru directia in care va merge Romania in urmatorii ani. Din acest motiv este vital sa actionam ACUM!", transmit paginile de Facebook 600000 pentru Rezistenta, Insistam, Declic, Coruptia ucide si Umbrela Anticoruptie Cluj, care organizeaza protestul.

Comunitatile organizatoare precizeaza ca in saptamanile care urmeaza se va decide totul.

"Dragnea a declarat, cu subiect si predicat, RAZBOI institutiilor europene care il acuza ca a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului si celorlalte institutii din justitie care ii cerceteaza faptele. 'VA FI RAZBOI', cu toti cei ce isi doresc o clasa politica purificata de coruptie, razboi cu cei ce il contesta, dar si cu cei ce i-au ales. Cu noi toti!", se mai arata pe pagina evenimentului.

Astfel, organizatorii transmit romanilor sa iasa duminica la ora 18.00 in pietele publice din tara sau din diaspora.

"Spunem NU asaltului asupra justitiei! Aparam independenta justitiei si ne opunem proiectelor de modificare a legilor justitiei discutate in acest moment in Parlament", incheie organizatorii.

Amintim ca Liviu Dragnea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel Drum pentru 5 infractiuni.

Vineri, intr-o reuniune a Comitetului Executiv ce a avut loc la Baile Herculane, liderii PSD au votat in unanimitate o rezolutie impotriva "statului paralel si ilegitim" care, sustin ei, vrea sa distruga partidul facand dosare si punand bete in roate guvernarii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”