„Noi suntem criminalii Mădălinei Manole!”

„Noi suntem criminalii Mădălinei Manole!”

Mădălina Manole ar fi împlinit 56 de ani pe 14 iulie, dar din păcate, anul acesta sunt 13 ani de când îndrăgita artistă a plecat în lumea celor drepți.

Unul dintre cei care a cunoscut-o, prezentatorul tv Dan Negru, a avut o reacție virulentă în mediul online, în care se include ca fiind printre cei care au determinat decizia cântăreței de a-și lua viața.

„Prima victimă celebră a discriminării de vârstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, zilele în care se vorbește mult despre bătrânețe. Mădălina era considerată batrână la 35 de ani! «Trecută de prima tinerețe» scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi. N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada în care televiziunile și radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins. Mădălina, n-a rezistat. Să n-o judecăm! «Dacă îi judeci pe oameni, nu ai timp să îi iubești”, credea Maica Tereza.

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei! Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizul românesc! Și noi, complicii crimei. Să ne învățăm măcar copiii că a înainta în vârstă nu înseamnă că îmbătrânești. Înseamnă că trăiești!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?