Noii pițiponci ai Puterii/Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, va fi numit de guvern în funcția de reprezentant al României la BERD

Noii pițiponci ai Puterii/Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, va fi numit de guvern în funcția de reprezentant al României la BERD

Lucian Isar, soțul senatoarei PNL Alina Gorghiu, urmează să fie numit în funcția de reprezentant al României la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

Potrivit acestora, numirea lui Isar a fost aprobată în ședința de guvern de miercuri și, după ce va fi semnată de premierul Ludovic Orban, urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.

Lucian Isar s-a remarcat în ultimii patru ani ca vârf de lance al unei campanii constante împotriva guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, alături de senatorul Daniel Zamfir și avocatul Gheorghe Piperea.

În 2012, Isar a fost numit de premierul de la acea vreme, Victor Ponta, în pentru funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A demisionat însă din funcție după numai patru luni în urma unui conflict cu Ponta. Totuși, în timpul guvernării USL a ocupat o serie de poziții în mai multe consilii de administrație ale unor companii de stat.

În mediul privat, Isar a fost în managementul unor bănci precum Bancpost și Citybank.

Lucian Isar este de profesie economist și a urmat studii la Colegiui Național de Apărare și la Academia Națională de Informații.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro