Norvegienii, revoltați de penalty-ul primit de FCSB: „S-a aruncat, a fost o cădere ieftină”

Norvegienii, revoltați de penalty-ul primit de FCSB: „S-a aruncat, a fost o cădere ieftină”

Presa norvegiană a luat foc după ce FCSB a primit penalty-ul din minutul 90+3, transformat de Radunovici, care a tranșat soarta calificării românilor în grupele Conference League. Nordicii scriu că arbitrul maghiar Tamás Bognár a judecat faza în favoarea roș-albaștrilor și consideră că Florinel Coman a avut o cădere „teatrală”.

Târnovanu va juca în premieră în grupele Conference League. Foto EPA EFA

„Visul european s-a destrămat după drama de la penalty. Două greșeli de portar și un penalty discutabil, acordat în prelungiri, înseamnă că visul lui Viking a fost oprit”, au notat jurnaliștii de la VG.

Însă Christian Gauseth, unul dintre experții site-ului menționat, a fost vehement: „Reluările arată că Bjørshol abia îl atinge pe jucătorul român. S-a aruncat, a fost o cădere ieftină. Nu e niciodată penalty acolo. E neobișnuit să fluieri 11 metri la așa ceva. E ceva teatral, nici măcar nu a fost un tackle”, a reclamat norvegianul, conform sursei citate.

Iar publicația Dagbladet a notat că ”Florinel Coman a căzut foarte ușor după atingerea lui Sondre Bjørshol”.

Însă reluările tv au arătat clar că există contact între cei doi fotbaliști și că arbitrul a apreciat bine faza din care Radunovici a făcut 3-1 și a pecetluit soarta calificării.

coman jpg

Coman, în roșu, luat pe sus de adversarul norvegian. Captură PRO TV

FCSB și CFR Cluj își vor afla adversarele din grupele Conference League, vineri, de la ora 15.30, când e programată tragerea la sorți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...