Nou focar de COVID la Antena 1! Vulpița și Viorel, prostălăii nației, sunt infectați!

Nou focar de COVID la Antena 1! Vulpița și Viorel, prostălăii nației, sunt infectați!

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a anunțat, la Observator, că cei doi invitați confirmați cu Covid sunt chiar Vulpița și Viorel. scrie  paginademedia.ro .

Cazuri de coronavirus la Acces Direct, la Antena 1. Postul de televiziune anunță trei cazuri pozitive legate de emisiunea tabloidă din grupul Intact.

Potrivit postului TV, este vorba de doi invitați și de un membru al echipei, dar nu au fost făcute publice numele acestora. Din acest motiv, azi a intrat pe post o reluare a emisiunii.

În ultimele luni, Acces Direct a avut mai mulți invitați, cei mai prezenți fiind cuplul Vulpița și Viorel Stegaru.

Platoul a fost dezinfectat spune Antena 1. De notat că în același platou se filmează dimineața, emisiunea cu Răzvan și Dani. Emisiunea nu a fost afectată, urmând să fie difuzată normal de mâine.

Tot de mâine va fi reluat și Acces Direct.

Anunțul Antenei 1:

"Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți."


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”