Nou protest în Piața Victoriei! Alte manifestații antiguvernamentale sunt programate și în țară și diaspora

Nou protest în Piața Victoriei! Alte manifestații antiguvernamentale sunt programate și în țară și diaspora

Duminica, in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 18.00, este anuntat un nou protest fata de actuala putere. Manifestatii antiguvernamentale sunt programate si in mai multe orase din tara, dar si in diaspora, la Londra, Milano si Paris, informeaza news.ro.

Evenimentul creat pe Facebook de noua organizatii este intitulat "Ei cu hotii, noi cu totii".

"Este inceputul dictaturii hotiei in Romania si e doar o chestiune de timp pana cand se vor decide dosare penale la partid, ca pe vremea Rodicai Stanoiu si a lui Adrian Nastase, furtul din banii nostri va redeveni norma acceptata si nepedepsita a comportamentului politic, iar hartuirea magistratilor independenti va fi un fapt cotidian. Noi toti vom continua sa saracim si sa traim intr-o tara fara spitale, fara scoli sau autostrazi, in care fiecare dintre noi este bataia de joc a unor autoritati publice abuzive, incompetente si corupte. (...) Haideti sa ne aparam dreptul la libertate si demnitate, drept atat de greu castigat. Masina de vot PSD, ALDE, UDMR continua sa ne macine libertatea, pe care noi avem datoria sa o aparam pentru noi si pentru copiii nostri", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si la Alba Iulia (in fata prefecturii), Arad (la primarie), Bacau (in Piata Tricolorului), Baia Mare (in Piata Revolutiei), Bistrita (in fata prefecturii), Brasov (in fata prefecturii), Braila (la primarie), Constanta (in fata prefecturii), Craiova (in Piata Mihai Viteazu), Cluj (la Monumentul Memorandistilor), Galati (prefectura), Iasi (in Piata Unirii), Petrosani (la Casa de Cultura), Ploiesti, Oradea (in Parcul Titan), Ramnicu Valcea, Satu Mare (Palatul Justitiei), Suceava (prefectura), Targu Mures (prefectura) si Timisoara (in Piata Operei).

De asemenea, si romanii din diaspora si-au anuntat sustinerea pentru cei de la Bucuresti si din tara, organizand manifestatii asemanatoare si in Fribourg, Elvetia (Piata Georges-Python), Londra (in fata ambasadei romane), Milano (Consulat) si Paris (Place de la Republique).

Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor a fost adoptata miercuri pe articole intr-o sedinta maraton care a durat peste 12 ore, votul final fiind insa amanat pentru ca PSD - ALDE - UDMR nu au reusit sa stranga suficienti deputati pentru a adopta actul normativ.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”