Noua Eră/Secretar de stat american și soțul său au anunțat nașterea copiilor lor/Cei doi sunt căsătoriți din 2018/Pete Buttigieg este văzut ca viitor candidat la președinția SUA

Noua Eră/Secretar de stat american și soțul său au anunțat nașterea copiilor lor/Cei doi sunt căsătoriți din 2018/Pete Buttigieg este văzut ca viitor candidat la președinția SUA

Secretarul de stat al transporturilor în administrația Biden, Pete Buttigieg (foto dreapta) și soțul său Chasten au anunțat sâmbătă nașterea fiilor lor, un băiat și o fată, anunță CNN . „Chasten și cu mine suntem mai mult decât recunoscători pentru toate mesajele pe care le-am primit de când am anunțat că suntem părinți”, a postat secretarul cabinetului președintelui Joe Biden pe rețelele de socializare. „Suntem încântați să îi primim pe Penelope Rose și Joseph August Buttigieg în familia noastră”, a mai scris acesta pe Twitter.

Buttigieg a povestit luna trecută că el și Chasten, fost profesor, au devenit părinți pentru prima dată. „Procesul nu s-a încheiat încă și suntem recunoscători pentru dragostea, sprijinul și respectul pentru încrederea care ni s-a oferit”, a împărtășit el la acea vreme, adăugând că își doreau să-și dezvolte familia de ceva timp .

Cuplul, căsătorit din 2018, a încercat să adopte în urmă cu un an, a relatat The Washington Post în iulie.

Fost candidat la președinție

Tânărul politician a studiat la Harvard și apoi la Oxford, a fost ofițer de informații în cadrul Corpului Rezerviștilor Forțelor Navale Americane, a lucrat pentru o perioadă la firma de consultanță McKinsey & Company și a fost timp de două mandate primar al orașului său natal, South Bend. Buttigieg a fost primul politician homosexual asumat care a inițiat o campanie majoră pentru președinția SUA și era văzut ca primul primar cu șanse de a ajunge direct președinte, fără a ocupa între timp alte funcții publice semnificative.

Funcția pe care i-o oferă acum Joe Biden în administrația sa ar putea fi ocazia de a căpăta experiență și ar putea fi o bună trambulină pentru a candida din nou la președinție.

Numele lui a fost vehiculat și pentru alte posturi din administrația Biden, cum ar fi ambasadorul SUA la ONU sau secretarul comerțului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Foarte interesante amănunte!

5 O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk