Noua Eră/Secretar de stat american și soțul său au anunțat nașterea copiilor lor/Cei doi sunt căsătoriți din 2018/Pete Buttigieg este văzut ca viitor candidat la președinția SUA

Noua Eră/Secretar de stat american și soțul său au anunțat nașterea copiilor lor/Cei doi sunt căsătoriți din 2018/Pete Buttigieg este văzut ca viitor candidat la președinția SUA

Secretarul de stat al transporturilor în administrația Biden, Pete Buttigieg (foto dreapta) și soțul său Chasten au anunțat sâmbătă nașterea fiilor lor, un băiat și o fată, anunță CNN . „Chasten și cu mine suntem mai mult decât recunoscători pentru toate mesajele pe care le-am primit de când am anunțat că suntem părinți”, a postat secretarul cabinetului președintelui Joe Biden pe rețelele de socializare. „Suntem încântați să îi primim pe Penelope Rose și Joseph August Buttigieg în familia noastră”, a mai scris acesta pe Twitter.

Buttigieg a povestit luna trecută că el și Chasten, fost profesor, au devenit părinți pentru prima dată. „Procesul nu s-a încheiat încă și suntem recunoscători pentru dragostea, sprijinul și respectul pentru încrederea care ni s-a oferit”, a împărtășit el la acea vreme, adăugând că își doreau să-și dezvolte familia de ceva timp .

Cuplul, căsătorit din 2018, a încercat să adopte în urmă cu un an, a relatat The Washington Post în iulie.

Fost candidat la președinție

Tânărul politician a studiat la Harvard și apoi la Oxford, a fost ofițer de informații în cadrul Corpului Rezerviștilor Forțelor Navale Americane, a lucrat pentru o perioadă la firma de consultanță McKinsey & Company și a fost timp de două mandate primar al orașului său natal, South Bend. Buttigieg a fost primul politician homosexual asumat care a inițiat o campanie majoră pentru președinția SUA și era văzut ca primul primar cu șanse de a ajunge direct președinte, fără a ocupa între timp alte funcții publice semnificative.

Funcția pe care i-o oferă acum Joe Biden în administrația sa ar putea fi ocazia de a căpăta experiență și ar putea fi o bună trambulină pentru a candida din nou la președinție.

Numele lui a fost vehiculat și pentru alte posturi din administrația Biden, cum ar fi ambasadorul SUA la ONU sau secretarul comerțului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…