Noua imagine a României. Brutalitatea represiunii...

Noua imagine a României. Brutalitatea represiunii...

Noua imagine a României. Brutalitatea represiunii... Jandarmii în echipamente speciale de intervenție, numiți ”țestoase”, l-au trântit pe asfalt pe un tânăr din București în timpul protestelor, chiar sub ochii celorlați participanți la mitingul din Piața Victoriei. Imaginea, postată pe Facebook de Cristian Ghinea (USR), îl arată pe Anton Cupcea trântit și cu mâinile imobilizate de doi jandarmi.

Anton Cupcea, IT-ist și membru USR în Sectorul 1, a declarat pentru  G4Media.ro că jandarmii l-au pus la pământ și l-au băgat în dubă pentru simplul fapt că s-a aflat în calea acestroa când au reținut un alt manifestant. Anton este asociat la o firmă cu 40 de angajați și plătește în fiecare lună câteva salarii de jandarmi.

”Jandarmii îl săltau pe un coleg de miting . L-au săltat cinci vlăjgani și îl cărau. Când au venit peste mine nu am apucat să mă dau la o parte. Mi-au sărit în spate câțiva jandarmi și m-au pus jos, m-au târât, mi-au rupt blugii, m-au rănit la umăr și la picior”, a declarat Anton Cupcea pentru G4Media.ro.

”M-au băgat în dubă, m-au percheziționat si m-au dat jos rapid. Mi-au luat datele din buletin și mi-au zis că voi primi amenda acasă pentru obstrucționarea activității. Nu mi-au dat nici un proces verbal”, a mai spus acesta.

”Merg cât de des pot la proteste. Protestez, fac tot ce pot ca să nu mă trezesc într-o țară ca Rusia sau Turcia”, a mai declarat Anton Cupcea pentru G4Media.ro .


Anton Cupcea, încătușat de jandarmi. Anton este IT-ist, asociat la o firmă cu 40 de angajați.


Ziarist german săltat de jandarmi


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…