Noua poreclă umilitoare a lui Mihai Stoica după ce Becali l-a numit ”câinele” său. Cine i-a dat-o

Noua poreclă umilitoare a lui Mihai Stoica după ce Becali l-a numit ”câinele” său. Cine i-a dat-o

Managerul FCSB, Mihai Stoica, e ținta ironiilor din partea oamenilor din fotbal după ce a rămas fără reacție când Gigi Becali a spus că este un „câine”, nu un „leu” ca el.

Mihai Stoica e ironizat de oamenii de fotbal. Foro Sportpictures

După ce Leonard Strizu l-a atacat pe Meme Stoica, Gigi Becali a sărit în apărarea managerului general de la FCSB și a transmis că acesta i-a respectat ordinele. Mai mult, latifundiarul din Pipera l-a numit câine pe Meme, lucru care l-a făcut pe Vivi Răchită să îl ironizeze pe oficialul vicecampioanei României.

Fostul jucător al Stelei i-a găsit o poreclă oficialului de la FCSB. „N-a zis Gigi Becali că face el totul? De ce te lași, mă, umilit? L-a făcut acum ‘Lăbuș’. A spus acum ‘bateți-vă, mă, cu leul, nu cu câinele’. Cum să accepți, mă? Orice om cu personalitate și cu demnitate, în momentul următor își dădea demisia! Eu să lucrez cu Becali? Niciodată!”, a spus Vivi Răchită, la Fanatik.

Leo Strizu: Nu mai cale de împăcare

Atfel, Leo Strizu continuă dezvăluirile la adresa lui Mihai Stoica, pe care îl consideră vinovat pentru tot tratamentul incorect pe care l-a primit la FCSB, chiar dacă era antrenorul principal al echipei în acte.

”Eu vreo doi ani nu ştiu dacă am dormit mai mult cu nevastă-mea decât cu MM Stoica. Galaţi, cantonamente, deplasări şi aşa mai departe. Multe am făcut! Dar nu mai e cale de împăcare între noi! Atunci, vă daţi seama, făceam greşeli unul faţă de celălalt pe care doar prietenii treceau peste ele. Este inuman să cerţi un jucător sau să-ţi vorbească unul care a jucat pe la tineret-speranţe (n.r. - Mihai Stoica) şi să vorbească cu tine despre profunzimea fotbalului. E inuman!

Leonard Strizu a stat doar 12 etape la FCSB. Foto Sportpictures

Leonard Strizu a stat doar 12 etape la FCSB. Foto Sportpictures

Până să vină în Bucureşti, Mihai Stoica era un caracter deosebit, prietenos, extraordinar. Bine, el era conducător atunci. Aici, la Steaua (n.r. - FCSB) e frumos, nu trebuie să îţi faci probleme cu banii, că banii sunt la zi, nu trebuie să-ţi faci probleme cu cheltuielile. Mai trebuie să mai vii şi tu cu ceva!”, a declarat Leo Strizu, conform fanatik.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă