Noul trend – boxa portabilă

Noul trend – boxa portabilă

Muzica a fost dusă la un alt nivel odată cu apariția boxelor portabile. Boxele voluminoase, greu de transportat, cu fire, au fost înlocuite de boxele portabile care se conectează prin bluetooth.

Indiferent dacă mergi la o petrecere sau la o simplă ieșire în aer liber, boxa portabilă poate satisface preferințele muzicale ale celor prezenți. Gata cu sunetul distorsionat scos de telefon! Acum ai un produs foarte practic, o boxă pe care o poți lua oriunde. Doar o conectezi la telefon sau la un alt dispozitiv și muzica preferată îi va binedispune pe toți.

Boxa bluetooth portabilă

Cele mai bune boxe bluetooth disponibile în prezent au specificații audio care pot depăși boxele tradiționale cu fir, iar designul lor portabil le face perfecte pentru oricine se bucură să asculte muzică în timp ce se află în mișcare. Aceste boxe portabile sunt combinația ideală între comoditate și sunet remarcabil, au baterii cu o durată de viață extinsă și au o conexiune excelentă.

Cu toate acestea, alegerea boxei bluetooth potrivite poate fi dificilă, având în vedere că există atât de multe branduri și modele, dar și o mulțime de specificații pe care trebuie să le înțelegi.

Cea mai bună boxă portabilă

Nu trebuie să fie cea mai scumpă boxă, să aparțină celui mai faimos brand, sau cea mai promovată. O boxă mică portabilă poate asigura distracția la picnic, la mici aniversări sau chiar la piscină. Hiturile verii se aud la o calitate superioară și nici măcar ploile scurte nu vă pot strica petrecerea. Alege o boxă rezistentă la apă sau la praf și te poți distra oriunde și oricând.

O boxă de calitate are până la 15 ore de redare, iar drumurile lungi sau drumețiile nu mai sunt o corvoadă acum. Alege un model care are un powerbank incorporat și boxa ta va reda melodiile preferate pentru mai mult timp. În plus, prin intermediul portului USB-A îți poți încărca telefonul sau tableta.

Poți conecta wireless până la 3 dispozitive pe unele modele, astfel că și prietenii tăi pot asculta melodiile lor preferate, iar mai multe stiluri muzicale se pot auzi dintr-o singură boxă portabilă.

Boxă portabilă cu microfon

Petrecerile pot fi animate de karaoke, iar o boxă portabilă cu microfon inclus va asigura distracția. În cazul în care ai un prieten care știe să cânte la chitară, vă poate acompania. Noile modele de boxe cu microfon au inclus și un input pentru instrumentele muzicale.

Animează petrecerea cu o boxă portabilă care dispune și de un set de lumini care se sincronizează cu muzica. Boxele dispun de o varietate de modele presetate și culorile par să danseze în ritmul muzicii tale preferate. Boxa este la fel ca un interpret atent cu melodiile lui, iar sunetele se aud clar, de la cele mai joase până la cele mai înalte.

Boxă portabilă copii

Boxa portabila îi deschide copilului o lume de explorare prin muzică sau îi poate trezi interesul pentru cărțile audio. Copiii pot asculta melodii în timp ce se joacă, își pot împărtăși favoritele cu prietenii și pot organiza mici petreceri în camerele lor. Sunt o modalitate excelentă de a reduce timpul petrecut în fața ecranului.

Poveștile îi vor duce în lumi noi, atât reale, cât și imaginare, iar când va veni timpul să se culce, pot adormi cu sunete liniștitoare, cântece de leagăn sau povești.

Boxele portabile sunt utile pentru a asculta muzică fără cablu de pe smartphone, tabletă sau laptop. Lecțiile interactive sau jocurile demo pot capta mult mai repede atenția atunci când sunt ascultate la o boxă bluetooth. Acestea vin în forme și culori diverse, sau li se pot aplica stickere haioase.

La fel ca și în cazul boxelor pentru adulți, boxele portabile pentru copii emit sunetele clar și basul este destul de puternic. Dacă alegi un model cu lumini laterale, îi poți pregăti celui mic o petrecere. Spectacolul impresionant de lumini multicolere îi vor face pe cei mici să danseze și să uite de jocurile de pe telefon. Lumina boxei poate fi folosită și ca lumină de veghe până cel mic adoarme sau chiar pe timpul nopții.

Boxa portabilă este o piesă esențială pentru orice iubitor de muzică, fie că este folosită la următoarea petrecere, la piscină sau pentru a asculta melodiile preferate în casă, fără a fi nevoie de cabluri. Alege modelul care ți se potrivește!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?