Noul trend în modă: Adidași pentru cai. Cum arată și cât costă încălțămintea unică

Noul trend în modă: Adidași pentru cai. Cum arată și cât costă încălțămintea unică

Dacă ți-ai dorit vreodată niște adidași pentru a putea asorta pantofii cu partenerul tău ecvestru, acum ai noroc. Dar va trebui să dai peste 1.000 de dolari pentru o pereche de adidași personalizați pentru cai, notează CNN.

Adidași pentru cai FOTO VisitLEX via CNN

Marcus Floyd, un artist din Kentucky, a început să dezvolte prototipul pentru un adidas pentru cai în cadrul unei colaborări cu VisitLex, agenția publică de turism din Lexington.

VisitLex l-a contactat pe Floyd înainte de Breeder's Cup, o serie de curse ecvestre care se desfășoară în Lexington pe 4 și 5 noiembrie.

„Inițiativa lor a fost de a atrage atenția asupra statului Bluegrass, ca și asupra statului Kentucky în ansamblu”, a explicat el pentru CNN.

Floyd, care se autodefinește ca fiind un „sneakerhead" de mult timp are experiență în proiectarea și modificarea pantofilor. El a participat la un program intensiv de patru zile numit The Shoe Surgeon's SRGN Academy pentru a învăța cum să demonteze și să reconstruiască celebrii adidași.

Construirea fiecărui set de pantofi durează până la 17 ore, potrivit lui Floyd. El a început prin a cumpăra adidașii în sine - cum ar fi o pereche de Air Jordan clasici.

Apoi i-a demontat, despărțind cu grijă fiecare piesă înainte de a reasambla adidașii deasupra unei cizme de protecție prefabricate pentru cai. S-a străduit să păstreze designul exact, adaptându-se în același timp la forma gleznei și a copitei unui cal.

Și da, aceștia pot fi purtați cu adevărat, spune Floyd.

Adidașii pentru cai VisitLex vor fi scoși la licitație la Sneaker Ball, un eveniment de strângere de fonduri pentru organizații caritabile din centrul statului Kentucky, pe 12 noiembrie, a declarat Floyd. Pe viitor, el intenționează să doneze 10% din toate veniturile obținute din vânzarea pantofilor către organizații non-profit locale prin intermediul Sneaker Ball.

Clienții care speră să își echipeze calul cu pantofi personalizați pot comanda adidași de la afacerea lui Floyd, Horse Kicks. Prețurile pornesc de la aproximativ 1.200 de dolari, în funcție de complexitatea designului.

Fotografiile cu încălțămintea unică au luat amploare pe rețelele de socializare. „Nu cred că niciunul dintre noi nu și-a dat seama de amploarea pe care a luat-o”, a spus Floyd. „Ca artist, mă simt ușurat.”

Cal încălțat cu adidași speciali

Adidași pentru cai FOTO VisitLEX via CNN

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia