Noul USL din Primăria Capitalei a APROBAT MITINGUL Antena 3!

Noul USL din Primăria Capitalei a APROBAT MITINGUL Antena 3!

Comisia de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București a aprobat mitingul intitulat "Libertatea presei în pericol", organizat de SC Antena 3 SA, vineri, în Piața Constituției. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a afirmat că organizatorul a estimat prezența la adunarea publică a circa 5.000 de persoane.

"SC Antena 3 SA organizează, pe 19 februarie, între orele 15,00 — 18,30, adunarea publică intitulată 'Libertatea presei în pericol', în Piața Constituției, în spațiul delimitat de forțele de ordine, astfel: între orele 15,00 — 16,00 — afluirea participanților; în intervalul orar 16,00 — 18,00 — adunarea publică; între orele 18,00 — 18,30 — defluirea individuală a participanților. Organizatorul va înștiința posesorii auto din zonă, prin aplicare de fluturași, începând cu data de 18 februarie, cu privire la desfășurarea adunării publice, în vederea eliberării parcării din Piața Constituției", a precizat Serviciul pentru Relația cu Mass-Media al PMB, joi, ca răspuns la o solicitare AGERPRES pe acest subiect.

Potrivit sursei citate, afluirea și defluirea participanților se va face individual, prin locul special amenajat și marcat destinat traversării pietonilor, situat în zona Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

"Jandarmeria va asigura măsurile de ordine publică în zona de desfășurare a adunării și respectiv pe traseele de deplasare ale participanților la adunare. Dispozitivele vor fi dimensionate în funcție de numărul de participanți, pentru a preveni orice acte de tulburare a ordinii publice. Potrivit estimării organizatorului, la adunare vor fi aproximativ 5.000 de participanți", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”